024-82 00 778 info@aabeve.nl

Kroatisch vertalen

kroatisch vertalen-foto1

Kroatisch vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor Kroatisch vertalen in diverse vakgebieden, waaronder technisch, medisch, juridisch, enzovoort. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Wij streven er altijd naar om zoveel mogelijk te voldoen aan uw deadlines, als die op redelijke wijze haalbaar zijn. Het is daarbij van belang om er rekening mee te houden, dat een vertaler ongeveer 2.000 woorden per dag kan vertalen. U kunt dus aan de hand van het aantal woorden in uw document zelf al een inschatting maken van de levertijd.

Vertaling Nederlands Kroatisch

Kroatisch en Nederlands behoren zeker niet tot de meest gesproken talen ter wereld. Maar desondanks wordt een vertaling Nederlands Kroatisch of een vertaling Kroatisch Nederlands behoorlijk vaak gevraagd.

Kroatië werd in 1991 onafhankelijk van Joegoslavië en is sindsdien een aantrekkelijke vakantiebestemming voor Nederlanders geworden. Per 1 januari 2023 is de euro ook voor Kroatië het enige wettelijke betaalmiddel.

Vertalingen in combinatie met Kroatisch

  • Nederlands Kroatisch
  • Kroatisch Nederlands
  • Engels Kroatisch
  • Kroatisch Engels
  • Duits Kroatisch
  • Kroatisch Duits
  • Frans Kroatisch
  • Kroatisch Frans
  • en nog vele andere combinaties

Handel met Kroatië

De handel tussen Nederland en Kroatië neemt de laatste jaren flink toe. Dit geldt met name voor de Nederlandse export, die de grens van 1 miljard nadert. Omdat de import maar ongeveer 250 miljoen euro omvat, is er dus sprake van een positieve handelsbalans voor Nederland.

Kroatië is in 2004 toegelaten tot de Europese Unie, waardoor de handelsbetrekkingen soepeler verlopen dan voorheen. Sinds 2009 is Kroatië ook lid van de NAVO.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

kroatisch vertalen-foto3
kroatisch vertalen-foto2

Kroatisch vertalen

Voor een vertaling vanuit of naar het Kroatisch is Aabévé Vertaalbureau uw aangewezen vertaalpartner. Met bijna 40 jaren ervaring zijn wij niet bepaald een eendagsvlieg.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.
Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring

Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Wellicht ook interessant

Bosnisch vertalen
Sloveens vertalen
Tsjechisch vertalen

 

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)