024-82 00 778 info@aabeve.nl

Lets vertalen

lets vertalen-foto1

Lets vertalen

Letland is één van de Baltische staten in het noorden van Europa. De buurlanden zijn Estland in het noorden, Litouwen en Wit-Rusland in het zuiden en Rusland in het oosten. 

Letland telt ongeveer 2 miljoen inwoners en is één van de dunstbevolkte landen van Europa. Het land kent maar één officiële taal en dat is het Lets. Corresponderen met Letland betekent dus Lets vertalen.

Nederlands Lets vertalen

Letland is geen al te belangrijke handelspartner van Nederland. Het land komt niet voor in de top 50 van landen, waarmee we het meeste handel drijven. Toch wil dat niet zeggen, dat er geen kansen liggen. Het land telt vrij weinig inwoners, maar er is wel sprake van “laaghangend fruit”, dat wil zeggen dat de concurrentie minder is en er dus wel degelijk kansen liggen om producten en diensten in Letland te verkopen.

Een goede handelsrelatie begint altijd met wederzijds begrip en vertrouween en dat kunt u alleen opbouwen door er voor te zorgen, dat u elkaar begrijpt. En daarom zijn wij er uiteraard voor u om te zorgen, dat u kunt beschikken over uitstekende vertalingen. Nederlands Lets vertalen of Lets Nederlands vertalen is voor ons geen enkel probleem. We zetten daarvoor ook altijd native speakers (moedertaalsprekers) in, omdat zij als geen ander op de hoogte zijn van de Letse cultuur en de lokale gebruiken.

Europese Unie

Letland is sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie. Het land heeft de euro als officiëel betaalmiddel. Lets is één van de officiële talen van de Europese Unie.

Vertalingen in combinatie met Ests

  • Nederlands Lets
  • Lets Nederlands
  • Engels Lets
  • Lets Engels
  • Duits Lets
  • Lets Duits
  • Frans Lets
  • Lets Frans
  • en nog vele andere combinaties

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
lets vertalen-foto2

Lets vertalen

Vooral op zakelijk gebied is een snelle vertaling nodig om prettig zaken te kunnen doen. Of het nu gaat om een vertaling Nederlands Lets of een vertaling naar het Frans, Pools, Italiaans of een andere taal: Aabévé Vertaalbureau zorgt ervoor. Wij leveren vertalingen naar vrijwel elke denkbare taal tegen zeer scherpe tarieven!

Zodra wij uw opdracht ontvangen, selecteren wij de beste vertaler voor uw vertaling. Indien nodig schakelen we een beëdigd vertaler in. Dit is bijvoorbeeld het geval als het een officiële vertaling betreft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

 

 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

lets vertalen-foto3

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)