024-82 00 778 info@aabeve.nl

Litouws vertalen

litouws vertalen-foto1

Litouws vertalen

Litouwen behoort, naast Estland en Letland, tot de Baltische staten in het noorden van Europa. Litouwen grenst in het zuiden aan Kaliningrad en dat is Russisch grondgebied. De Baltische staten maken zich sinds de inval van Rusland in Oekraïne, ernstige zorgen over hun veiligheid, maar omdat ze in 2004 lid geworden zijn van de NAVO zijn, is hun veiligheid toch behoorlijk gewaarborgd.

Litouwen heeft ongeveer 3 miljoen inwoners. De officiële taal is het Litouws, dat door vrijwel alle inwoners wordt gesproken.

Vertalen Nederlands Litouws

Litouwen is van de Baltische staten de grootste handelspartner van Nederland. We exporteren voor ongeveer 1 miljard euro naar Litouwen en importeren voor ongeveer 1,4 miljard aan producten en diensten. De handelsbalans met Litouwen is dus negatief. 

Voor een goede handelsrelatie is een goede vertaling nodig en daar kan Aabévé Vertaalbureau u uitstekend mee van dienst zijn. Zowel voor vertalen Nederlands Litouws als voor vertalen Litouws Nederlands kunt u bij ons terecht. En daarnaast zijn er nog diverse andere talen in combinatie met Litouws mogelijk.

Europese Unie

Litouwen is sinds 1 mei 2004 lid van de Europese Unie. Het land heeft de euro als officieel betaalmiddel. Litouws is één van de officiële talen van de Europese Unie.

Vertalingen in combinatie met Litouws

  • Nederlands Litouws
  • Litouws Nederlands
  • Engels Litouws
  • Litouws Engels
  • Duits Litouws
  • Litouws Duits
  • Frans Litouws
  • Litouws Frans
  • en nog vele andere combinaties

 

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
litouws vertalen-foto2

Litouws vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche. Wij werken uitsluitend met ervaren en professionele vertalers, die een gedegen opleiding of minimaal 5 jaren vertaalervaring achter de rug hebben. Voor hen is Litouws vertalen geen enkel probleem.

Verder kunt u bij ons vertrouwen op snelle levering, lage tarieven, hoge klantenwaardering, ISO-gecertificeerd en ook beëdigde vertalingen. Voor vrijwel alle talencombinaties kunt u bij ons terecht.

 

 

 

Offerte aanvragen

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Wellicht ook interessant

Ests vertalen
Fins vertalen
Lets vertalen

litouws vertalen-foto3

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)