024-82 00 778 info@aabeve.nl

Oekraïens vertalen

oekraiens vertalen-foto stadion en standbeeld

Wist u dat de letterlijke betekenis van Oekraïne “grensland” is? Het land grenst aan Rusland, Slovenië, Hongarije en Polen. Binnen Europa is het Oekraïens een redelijk grote taal. Ook in Wit-Rusland, Rusland, Moldavië en veel andere landen wordt deze taal gesproken. Het kent gelijkenissen met het Russisch, maar er wordt ook van Poolse woorden gebruik gemaakt.

Daarnaast zijn er veel invloeden van het Latijnse schrift terug te vinden in het Oekraïens.

Vertaalbureau Oekraïens

De handelspositie van Oekraïne is de afgelopen jaren flink gestegen dankzij de toetreding tot de World Trade Organization (WTO). Het is geen makkelijk land om zaken mee te doen door de vele taalobstakels. Juist daarom is een perfecte vertaling van groot belang. U wilt ervoor zorgen dat uw boodschap goed aankomt en niet de plank mis slaan? Wij helpen u hierbij, duidelijke communicatie is ons specialisme!

Onze vertalers hebben een strenge selectie doorstaan waardoor hun vakmanschap garant staat voor een hoogwaardige vertaling. Elke taal, en vooral het Oekraïens, heeft persoonlijke karakteristieken waarmee een vertaler rekening dient te houden. De vertalers van Aabévé zorgen ervoor dat uw Oekraïense vertaling precies goed overkomt.

Vertaling Nederlands-Oekraïens en Oekraïens-Nederlands

De Oekraïense taal is zeer complex, maar gelukkig beschikken we bij Aabévé Vertaalbureau over erkende en bekwame vertalers, waarbij uw vertaling Oekraïens Nederlands in goede handen is. U kunt bij ons vertrouwen op:

  • De snelste service
  • Een 100% juiste vertaling
  • Heldere tarieven
  • Persoonlijk contact
  • Kwaliteitsgarantie

Offerte aanvragen

bijv. NL-EN en NL-DE
Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
Als u hier kiest voor "ja", kunt u hieronder "Kies uw vertaling" overslaan.
Opties 1 en 2 vallen onder de kwaliteitsgarantie
=
vertalen nederlands oekraïens-foto2

Ervaren vertaalbureau Oekraïens

Vooral op zakelijk gebied is een snelle vertaling nodig om prettig zaken te kunnen doen. Of het nu om een vertaling Nederlands Oekraïens is of een vertaling naar het Engels, Spaans, Chinees, ItaliaansDuits of een andere taal: Aabévé Vertaalbureau regelt het voor u. Wij leveren vertalingen naar vrijwel elk denkbare taal en dat ook nog eens tegen zeer scherpe tarieven!

Zodra wij uw opdracht ontvangen, selecteren wij de beste vertaler voor uw vertaling. Indien nodig schakelen we een beëdigd vertaler in. Dit is bijvoorbeeld nodig wanneer het een officiële vertaling betreft. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op.

 

Gecertificeerd Vertaalbureau Oekraïens

Vrijblijvende offerte aanvragen voor Oekraïense vertaling

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. 

Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Wellicht ook interessant

Pools vertalen
Turks vertalen
Roemeens vertalen

vertalen nederlands oekraïens-foto3

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)