024-82 00 778 info@aabeve.nl

Pools vertalen

pools vertalen-foto1

Pools vertalen

Wij kunnen u de zorg over Pools vertalen volledig uit handen nemen. U kunt de vertaling vol vertrouwen aan ons overlaten. U hoeft zich nergens meer zorgen over te maken. Onze professionele vertalers kunnen elke Poolse vertaling voor u uitvoeren. 

Pools vertalen is sterk in de lift sinds Polen toetrad tot de Europese Unie. Veel Polen hebben Duitsland en Nederland gekozen om te gaan werken. Dit komt doordat de lonen hier een stuk hoger liggen dan in Polen. Ook een aanzienlijk aantal Polen vestigt zich definitief in Nederland en Duitsland.

Vertalen Nederlands Pools

Belangrijk

Voor een vertaling Nederlands Pools of een vertaling Pools Nederlands zit u goed bij ons, want de beste vertalers Pools werken voor Aabévé Vertaalbureau.

Een Poolse vertaling vanuit het Nederlands van uw documenten is voor ons geen enkel probleem. Ook het vertalen van uw documenten vanuit het Pools naar het Nederlands is voor ons geen enkel probleem.

Polen

Nederland importeert uit Polen o.a. ruwe aardolie, meubelen en elektrische apparaten. Polen zijn vrij formeel en zijn tijdens een bijeenkomst of vergadering goed gekleed en ze verwachten dit ook van de andere partij.

Ze zijn ook best wel bijgelovig, want handen schudden boven de drempel van de deur wordt gelinkt aan een ongeluk. Ze houden er niet van om direct bij hun voornaam te worden aangesproken.

 

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, behandelen wij met de grootste zorg en vertrouwelijkheid volgens onze privacyverklaring. 

U kunt documenten mailen, maar ook verzenden via een beveiligde verbinding. Hiervoor kunt u gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina.

Beëdigd Pools vertalen

Ook voor beëdigde vertalingen en tolken kunt u bij ons terecht. Voor beëdigd vertalen Nederlands Pools, Pools Nederlands of Engels Pools en Pools Engels is Aabévé Vertaalbureau u eveneens graag van dienst. Pools is geen gemakkelijke taal en vergissingen kunt u zich niet permitteren.

Een beëdigde Poolse vertaling wordt verzorgd door een vertaler, die hiervoor is beëdigd door een rechtbank. De brontekst, de beëdigde vertaling en de ondertekende verklaring van de beëdigde vertaler ontvangt u tezamen. Ze worden aan elkaar gehecht en per post naar u toegezonden.

Soms is voor een beëdigde vertaling ook een apostille nodig. Die kunt u zelf afhalen bij de Griffie van een Arrondissementsrechtbank in uw regio. De kosten voor een apostille bedragen € 22,00. Bij beëdigde vertalingen voor particulieren gaat het vaak om officiële documenten, zoals:

• Geboorteakte
• Paspoort/ID-kaart
• Diploma
• V.O.G.
• IND-aanvraag
• Proces-verbaal
• Rijbewijs
• Huwelijksakte
• Hypotheekakte
• Scheidingsakte
• Overlijdensakte
• Testament

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Hans

Hans

Snelle responstijd en idem levering van de vertaling.

Fid. Verdyck

Fid. Verdyck

Zeer snelle en accurate service. Dank!

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

pools vertalen-foto2

Vertalen Pools Nederlands

De laatste tijd is er ook weer een trend zichtbaar, dat Polen worden vervangen door nog goedkopere Bulgaren en Roemenen. Daardoor zullen er waarschijnlijk ook weer veel Polen, die zich niet definitief hier vestigen, terugkeren naar Polen.

Een juridisch document, medisch document, technisch document, privé document, enzovoort, alles is bij ons in goede handen. Alles dat u naar ons mailt, wordt door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring? Dan kunt u die naar ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Hoe wij omgaan met uw gegevens, kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

websheperd-logo
novia-logo
Vebabox-logo1
warx personeelsdiensten-logo

Nederlands Pools vertalen

Nederlands Pools vertalen of andersom? Zowel particulieren als kleine en grote bedrijven kunnen bij ons terecht. Gewoon voor het vertalen van een aantal zinnen of het vertalen van hele grote documenten met tienduizenden woorden. En of het gaat om Engels Pools vertalen of om Nederlands vertalen naar Pools, maakt niet uit. Onze vertalers kunnen nagenoeg alle taalcombinaties vertalen.

Wilt u zaken doen met Polen? Dan is het belangrijk om met een aantal zaken rekening te houden. In grote steden in Polen en in het zakenleven wordt vooral door jongeren ook veel Engels gesproken. Maar het is beter om uw documenten toch te laten vertalen in het Pools. Doet u zaken in Polen buiten de grote steden? Zorg er dan voor dat u een tolk beschikbaar heeft.

pools vertalen-4 foto's
vertaling engels pools-foto tram

Vertalen Engels Pools

Vertaling Engels Pools. Door de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met dit land verdrievoudigd. Nederland is een grote investeerder en voor Polen is Nederland ook een belangrijk land voor hun import. Maar niet alleen vertalingen Nederlands Pools en Pools Nederlands zijn daardoor veel gevraagd. Ook vertalen Engels Pools en vertalen Pools Engels zijn hot items.

Nederland is na Duitsland en Rusland het belangrijkste land waar Polen uit importeert. Door de toetreding tot de EU en het vrije verkeer van personen tussen beide landen, zijn er veel Polen naar Nederland gekomen om hier te komen werken tegen een hoger salaris dan in het thuisland mogelijk was.

Vertaling Pools Engels

Bij Aabévé Vertaalbureau werken we met vertalers, die niet alleen de taal beheersen maar ook op de hoogte zijn van de cultuur en gebruiken, zodat de juiste stijl gebruikt wordt. Wij vertalen zowel voor particulieren als bedrijven.

Hebt u als particulier bijvoorbeeld een vertaling van een huwelijksakte of IND-aanvraag nodig, dan kunnen onze vertalers dat voor u vertalen. Voor dergelijke vertalingen is vaak een beëdigde vertaling nodig om de vertaling rechtsgeldig te maken. Op alle vertalingen, ook de niet beëdigde vertalingen, rust onze kwaliteitsgarantie.

Pools vertaalbureau

Het Pools is een West-Slavische taal met ongeveer 40 miljoen sprekers. Pools wordt het meest gesproken in Polen zelf. Polen telt bijna 40 miljoen inwoners. Andere grote groepen sprekers wonen onder meer in de Verenigde Staten en in de landen van de voormalige Sovjet-Unie (vooral Wit-Rusland, Oekraïne en Litouwen).

Sinds 1 mei 2004 is het Pools één van de officiële werktalen van de Europese Unie. Vertalen Nederlands Pools is bij Aabévé Vertaalbureau geen enkel probleem. We hebben in deze combinatie vertalers in diverse vakgebieden beschikbaar. Bent u meer internationaal georiënteerd en wilt u geen vertaling Pools Nederlands? Maar wel Pools Engels? Ook dan kunnen wij u van dienst zijn. Ook voor vertalen Pools Engels of vertalen Engels Pools hebben wij namelijk deskundige vertalers beschikbaar.

Voorbeelden van vakgebieden

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

pools vertalen vakgebieden foto1 Pools vertalen

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

pools vertalen vakgebieden foto2 Pools vertalen

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

pools vertalen vakgebieden foto3 Pools vertalen

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Pools vertalen

Wilt u een website laten vertalen van Pools naar Nederlands of Nederlands naar Pools, dan zijn wij u ook graag van dienst. Een websitevertaling van Pools naar Nederlands ligt niet direct voor de hand, maar komt toch regelmatig voor. Als u in Polen een zakelijke partner vindt, waarmee u gaat samenwerken, dan kan het zeer zinvol zijn om bepaalde pagina’s van deze Poolse website te vertalen en te gebruiken voor uw Nederlandse website.

Bij het vertalen van een website is het altijd handig om de teksten in Word of pdf te hebben. Websites hebben vaak een zeer ingewikkelde linkstructuur. Hierdoor is het zomaar even tellen van de woorden vanaf de website niet eenvoudig en zeer tijdrovend.

Toegenomen handel

Sinds de toetreding van Polen tot de EU in 2004 is de handel met Polen verdrievoudigd. Nederlandse investeerders hebben sindsdien ook de weg naar Polen gevonden. Nederland behoort tot de belangrijkste investeerders in Polen. Het belangrijkste deel van de Poolse import komt uit Duitsland en Rusland, gevolgd door Nederland. Dit is een waardevol gegeven om op in te spelen als ondernemer. Iets waarbij wij u middels juiste vertalingen goed mee op weg kunnen helpen. Neem gerust contact met ons op voor aanvullende informatie.

Zakelijke documenten vertalen Pools

Pools wordt doorgaans niet als een makkelijke taal beschouwd. Het communiceren met Poolse zakenrelaties zal voor u als Nederlandse ondernemer zonder hulp dan ook lastig worden. Gelukkig kan een Poolse vertaler van Aabévé u verder helpen.

De basis van een goede zakenrelatie wordt gevormd door een goede communicatie. Eventuele miscommunicaties door een taalbarrière kunt u hierbij niet gebruiken. Kunt u niet in de Poolse taal schriftelijk communiceren? Dan begint u al direct met een achterstand. Laat uw zakelijke documentatie daarom vertalen in het Pools. Zo legt u een solide basis voor een succesvol (Pools) ondernemerschap.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)