024-82 00 778 info@aabeve.nl

Servisch vertalen

Servisch vertalen-foto1

Servisch vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor Servisch vertalen vanuit of naar diverse talen en vakgebieden. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Voor uw Servische vertaling selecteren wij altijd een moedertaalspreker (native speaker), die als geen ander op de hoogte is van de cultuur, sociale aspecten en gebruiken in zijn/haar geboorteland. In een ander land en een andere taal worden vaak andere teksten, kleuren en symbolen gebruikt, dan wat wij in Nederland gewend zijn.

Vertaling Nederlands Servisch

Wij kunnen u uitstekend helpen met een vertaling Nederlands Servisch of Servisch Nederlands. Onderstaand treft u ook nog enkele andere combinaties aan, waarmee we u van dienst kunnen zijn.

Servië was tot medio 2006 een onderdeel van het voormalige Joegoslavië. Daarna is Servië als zelfstandige staat verder gegaan. Servië is een kandidaat-lidstaat voor de Europese Unie. Het is echter niet te verwachten dat Servië op korte termijn zal toetreden tot de EU. Daarvoor zijn er nog teveel problemen, die eerst opgelost moeten worden. Servië heeft de Servische dinar als wettig betaalmiddel.

Vertalingen in combinatie met Servië

  • Nederlands Servisch
  • Servisch Nederlands
  • Engels Servisch
  • Servisch Engels
  • Frans Servisch
  • Servisch Frans
  • en nog vele andere combinaties

Handel met Servië

De handel tussen Nederland en Servië is van een beperkte omvang. De handelsbalans tussen de beide landen valt uit in het voordeel van Nederland.

Nederland exporteert namelijk producten en diensten met een waarde van ruim 600 miljoen euro en daar staat een import van zo’n 300  miljoen euro tegenover. Nederland voert hoofdzakelijk voertuigen, groenten en fruit en medicijnen uit naar Servië. Typisch genoeg bestaat de import uit vrijwel dezelfde categorieën.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

Servisch vertalen-foto3
Servisch vertalen-foto2

Servisch vertalen

Voor een vertaling vanuit of naar het Servisch is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst. Voor de combinaties Nederlands Servisch en Servisch Nederlands kunnen we ook beëdigde vertalingen verzorgen.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.

 

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring.

Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

 

Wellicht ook interessant

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)