024-82 00 778 info@aabeve.nl

Tsjechisch vertalen

tsjechisch vertalen-foto1

Tsjechisch vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u terecht voor Tsjechisch vertalen vanuit of naar diverse talen en vakgebieden. Ook voor beëdigde vertalingen kunt u bij ons terecht.

Voor uw Tsjechische vertaling selecteren wij altijd een moedertaalspreker (native speaker), die als geen ander op de hoogte is van de cultuur, sociale aspecten en gebruiken in zijn/haar geboorteland. In een ander land en een andere taal worden vaak andere teksten, kleuren en symbolen gebruikt, dan wat wij in Nederland gewend zijn.

Vertaling Nederlands Tsjechisch

Tsjechië vormde tot 1993 één land met Slowakije. Daarna namen beide landen op vreedzame wijze afscheid van elkaar en gingen ze verder als afzonderlijke landen. Vrijwel de gehele Tsjechische bevolking spreekt Tsjechisch. In de grensgebieden met Duitsland en Polen zijn er nog kleine gemeenschappen, die Duits en Pools spreken. Tsjechië is in 2004 lid geworden van de Europese Unie en de Tsjechische taal is daarmee één van de officiële talen van de EU. Sinds 1999 is Tsjechië ook lid van de NAVO. Tsjechië maakt nog geen gebruik van de euro als betaalmiddel.

Wij kunnen u uitstekend helpen met een vertaling Nederlands Tsjechisch of Tsjechisch Nederlands. Daarnaast zijn er nog diverse andere combinaties mogelijk, waarvan u onderstaand voorbeelden aantreft.

Vertalingen met Tsjechisch

  • Nederlands Tsjechisch
  • Tsjechisch Nederlands
  • Engels Tsjechisch
  • Tsjechisch Engels
  • Duits Tsjechisch
  • Tsjechisch Duits
  • Frans Tsjechisch
  • Tsjechisch Frans
  • en nog vele andere combinaties

Handel met Tsjechië

Tussen Nederland en Tsjechië er is sprake van een behoorlijke handel en zijn er volop kansen voor ondernemers, die de Tsjechische markt willen veroveren. De handelsbalans is positief voor Nederland.

Nederland exporteert producten en diensten met een waarde van ruim 9 miljard euro en daar staat een import van zo’n 5 miljard tegenover. Een kleine 11 miljoen Tsjechen zien Nederlandse producten en diensten hoogstwaarschijnlijk met belangstelling tegemoet.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

Optimale service Ervaren vertalers Kwaliteitsgarantie Lage tarieven 5 Sterrenbeoordeling ISO-gecertificeerd

tsjechisch vertalen-foto3
tsjechisch vertalen-foto2

Tsjechisch vertalen

Voor een vertaling vanuit of naar het Tsjechisch is Aabévé Vertaalbureau uw aangewezen vertaalpartner. Met bijna 40 jaren ervaring zijn wij niet bepaald een eendagsvlieg.

Aabévé Vertaalbureau onderscheidt zich door optimale service, lage tarieven, snelle levering, uitsluitend ervaren/professionele vertalers, ISO-gecertificeerd en hoge klantenwaardering.

 

 

 

 

 

 

Vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring

Heeft u vragen? Bel ons dan via 024-8200778. Wij helpen u graag!

Wellicht ook interessant

Bosnisch vertalen
Kroatisch vertalen
Sloveens vertalen

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)