024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaler (in vrijwel alle talen)

  • native vertalers
  • beëdigde vertalers
  • professioneel vertaalbureau
  • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Vertaler in vrijwel alle talen

Vertaler in vrijwel alle talen, dat is waarvoor u bij Aabévé Vertaalbureau terecht kunt. Voor de populaire talen zijn er uiteraard meerdere vertalers om uw documenten te vertalen en daarmede de levertijd zo kort mogelijk te houden. 

Voor de West-Europese talen, Zuid-Europese talen, Scandinavische talen, de meeste Oost-Europese talen, alsmede ArabischChinees, Indonesisch en Japans kunnen we ook een beëdigd vertaler voor u inschakelen.

Vertaler in meer dan 200 talencombinaties

Bij Aabévé Vertaalbureau hebben wij dagelijks meer dan 600 vertalers voor meer dan 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Het moet dus al gek gaan, als wij geen vertaler aan uw project kunnen toewijzen. Naast gewone vertalingen, kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen.

Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd noodzakelijk als er sprake is van documenten, die zijn bestemd voor officiële instanties, zoals gemeenten of ambassades. Vaak gaat het dan om persoonlijke documenten (paspoort, rijbewijs, huwelijksakte, enzovoort). Maar ook bij notariële en andere juridische akten is vaak een beëdigde vertaling noodzakelijk.

Vertaler voor vrijwel alle vakgebieden

Een vertaler kan afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het document, gemiddeld zo’n 2.000 woorden per dag vertalen. Daarmee heeft u direct een indicatie van de levertijd. Als een document 10.000 woorden bevat, zal de levertijd minimaal 5 werkdagen bedragen.

We hebben het hier bewust over “minimaal”, omdat in de meest gunstige situatie voor u als opdrachtgever een vertaler direct aan de vertaling kan beginnen. Vrijwel altijd zijn vertalers echter al met opdrachten bezig en moeten die eerst worden afgemaakt, alvorens met een nieuwe vertaling te kunnen beginnen.

We proberen u echter wel zoveel mogelijk tegemoet te komen en altijd naar een oplossing te zoeken, die overeenstemt met uw wensen. Het verschuiven van opdrachten, die minder urgent zijn, kan daarvan een onderdeel zijn.

Referenties1
vertaler-foto1

Vertaler zorgt voor groei van uw bedrijf

Wilt u uw bedrijf uitbreiden naar Duitsland of naar Frankrijk? Of misschien wel naar Polen of Spanje? De professionele vertalers van Aabévé Vertaalbureau kunnen u helpen nieuwe markten te betreden, nieuwe klanten aan te trekken en uw bedrijf te laten groeien. Iedere vertaler van Aabévé Vertaalbureau is gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige en nauwkeurige vertalingen van overeenkomsten, websites en allerlei andere documenten. Met onze hulp kunt u ervoor zorgen dat uw boodschap een wereldwijd publiek bereikt. Wij helpen u graag om het meeste uit uw buitenlandse markten te halen!

vertaler-foto2

Vertaler, ook voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor een vertaler. Bij particulieren vragen wij wel betaling vooraf. Als u in Nederland woonachtig bent, ontvangt u bij de prijsopgave een betaalverzoek, waarmee u de kosten snel en eenvoudig kunt betalen door de link te volgen die in de mail staat. U komt dan op een scherm terecht waar u uw eigen bank kunt kiezen.

De betaalgegevens staan allemaal al voor u ingevuld. Het werkt simpel en snel en zorgt ervoor dat er geen enkele vertraging ontstaat bij de start van het vertaalproces. Betalingen die op deze manier worden verricht, zijn voor ons direct zichtbaar. 

 

 

Vertaler voor revisie van AI-vertalingen

Behalve voor vertalingen door ervaren en professionele vertalers, kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor AI-vertalingen. Deze vertalingen worden gemaakt met Artificial Intelligence software. Ze kunnen supersnel worden geleverd (vaak al binnen een uur) en ze zijn extreem laag geprijsd (slechts € 0,02 per woord, exclusief BTW, voor alle talen.

Maar ondanks het feit, dat AI-vertalingen steeds beter worden, zijn ze nog steeds niet bruikbaar voor belangrijke documenten, waarbij u zich geen fouten kunt veroorloven. Om hieraan tegemoet te komen, bieden wij de mogelijkheid om een AI-vertaling te laten controleren en reviseren door een ervaren vertaler. De kosten daarvan zijn afhankelijk van de talencombinatie.

Vertaler voor heel veel talencombinaties

Bekijk onderstaand het overzicht van de meest voorkomende talencombinaties.
Zit de door u gewenste combinatie er niet bij? Stuur ons dan een mail of bel ons via 024 – 82 00 778, wij hebben vrijwel altijd wel een vertaler voor u beschikbaar. Voorbeelden van talencombinaties: