Vertaler

Aabévé Vertaalbureau heeft voor vrijwel alle talen een professionele vertaler beschikbaar. Voor de populaire talen zijn er uiteraard meerdere vertalers om uw documenten te vertalen en daarmede de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Voor de West-Europese talen, Zuid-Europese talen, Scandinavische talen, de meeste Oost-Europese talen, alsmede Arabisch, Chinees, Indonesisch en Japans kunnen we ook een beëdigd vertaler voor u inschakelen.

Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd noodzakelijk als er sprake is van documenten, die zijn bestemd voor officiële instanties, zoals gemeenten of ambassades. Vaak gaat het dan om persoonlijke documenten (paspoort, rijbewijs, huwelijksakte, enzovoort). Maar ook bij notariële en andere juridische akten is vaak een beëdigde vertaling noodzakelijk.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video over vertaler

  Bekijk hieronder de informatieve video over vertaler. In 54 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken over vertaler.

  video vrijwel alle talen

  Vertaalbureau voor vrijwel alle vakgebieden

  Een vertaler kan afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het document, gemiddeld zo’n 2.000 woorden per dag vertalen. Daarmee heeft u direct een indicatie van de levertijd. Als een document 10.000 woorden bevat zal de levertijd minimaal 5 werkdagen bedragen. We hebben het hier bewust over “minimaal”, omdat in de meest gunstige situatie voor u als opdrachtgever een vertaler direct aan de vertaling kan beginnen. Vrijwel altijd zijn vertalers echter al met opdrachten bezig en moeten die eerst worden afgemaakt, alvorens met een nieuwe vertaling te kunnen beginnen.

  We proberen u echter wel zoveel mogelijk tegemoet te komen en altijd naar een oplossing te zoeken, die overeenstemt met uw wensen. Het verschuiven van opdrachten, die minder urgent zijn, kan daarvan een onderdeel zijn.

  Waarom kiezen voor Aabévé Vertaalbureau?

  U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u vertrouwen, ervaring, snelle service, lage tarieven, hoge klantenwaardering, kwaliteit en ISO-certificering belangrijk vindt. Aabévé Vertaalbureau staat voor:

  Betrouwbaar

  Meer dan 30 jaar vertaalervaring
  Ervaren en professionele vertalers
  Voor elk vakgebied de juiste vertaler
  Snelle reactie op uw vertaalaanvraag

  Prima service

  Lage tarieven
  Snelle levering van uw vertaling
  Kwaliteitsgarantie
  Hoge waardering van klanten

  Vertalen ook voor particulieren

  Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het vertalen van hun documenten. Bij particulieren vragen wij wel betaling vooraf. Als u in Nederland woonachtig bent, ontvangt u bij de prijsopgave een betaalverzoek, waarmee u de kosten snel en eenvoudig kunt betalen door de link de volgen die in de mail staat. U komt dan op een scherm terecht waar u uw eigen bank kunt kiezen. De betaalgegevens staan allemaal al voor u ingevuld. Het werkt simpel en snel en zorgt ervoor dat er geen enkele vertraging ontstaat bij de start van het vertaalproces. Betalingen die op deze manier worden verricht, zijn voor ons direct zichtbaar.

  Bekijk het overzicht van de meest voorkomende talencombinaties. Zit de door u gewenste combinatie er niet bij? Stuur ons dan een mail of bel ons via 024 – 82 00 778, dan kunnen wij het vrijwel altijd voor u oplossen. Onderstaand treft u nog enkele voorbeelden aan van veel gevraagde talencombinaties:

  34

  Aabévé Vertaalbureau, al meer dan 30 jaar vertalingen met kwaliteitsgarantie!

  Ook interessant:

  Welke meertalige landen zijn er?
  meest gesproken talen in 2021
  Meertalige zoekmachine optimalisatie om internationaal te gaan