024-82 00 778 info@aabeve.nl
vertaler-foto1

Vertaler

Aabévé Vertaalbureau heeft voor vrijwel alle talen een professionele vertaler beschikbaar. Voor de populaire talen zijn er uiteraard meerdere vertalers om uw documenten te vertalen en daarmede de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Voor de West-Europese talen, Zuid-Europese talen, Scandinavische talen, de meeste Oost-Europese talen, alsmede ArabischChinees, Indonesisch en Japans kunnen we ook een beëdigd vertaler voor u inschakelen.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertaler voor vrijwel alle talen

Bij Aabévé Vertaalbureau hebben wij dagelijks meer dan 600 vertalers in meer dan 200 talencombinaties voor u beschikbaar. Het moet dus al gek gaan, als wij u niet kunnen helpen. Naast gewone vertalingen, kunt u bij ons ook terecht voor beëdigde vertalingen.

Beëdigde vertalingen zijn vrijwel altijd noodzakelijk als er sprake is van documenten, die zijn bestemd voor officiële instanties, zoals gemeenten of ambassades. Vaak gaat het dan om persoonlijke documenten (paspoort, rijbewijs, huwelijksakte, enzovoort). Maar ook bij notariële en andere juridische akten is vaak een beëdigde vertaling noodzakelijk.

Vertaalbureau voor vrijwel alle vakgebieden

Een vertaler kan afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het document, gemiddeld zo’n 2.000 woorden per dag vertalen. Daarmee heeft u direct een indicatie van de levertijd. Als een document 10.000 woorden bevat, zal de levertijd minimaal 5 werkdagen bedragen.

We hebben het hier bewust over “minimaal”, omdat in de meest gunstige situatie voor u als opdrachtgever een vertaler direct aan de vertaling kan beginnen. Vrijwel altijd zijn vertalers echter al met opdrachten bezig en moeten die eerst worden afgemaakt, alvorens met een nieuwe vertaling te kunnen beginnen.

We proberen u echter wel zoveel mogelijk tegemoet te komen en altijd naar een oplossing te zoeken, die overeenstemt met uw wensen. Het verschuiven van opdrachten, die minder urgent zijn, kan daarvan een onderdeel zijn.

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld.

Alle beschikbare video’s zijn ook nog eens verzameld op deze pagina. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

vertaler-foto2

Ook voor particulieren

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het vertalen van hun documenten. Bij particulieren vragen wij wel betaling vooraf. Als u in Nederland woonachtig bent, ontvangt u bij de prijsopgave een betaalverzoek, waarmee u de kosten snel en eenvoudig kunt betalen door de link te volgen die in de mail staat. U komt dan op een scherm terecht waar u uw eigen bank kunt kiezen.

De betaalgegevens staan allemaal al voor u ingevuld. Het werkt simpel en snel en zorgt ervoor dat er geen enkele vertraging ontstaat bij de start van het vertaalproces. Betalingen die op deze manier worden verricht, zijn voor ons direct zichtbaar.

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)