Vertaler

  • Vrijwel elke talencombinatie
  • Native speakers
  • Ervaren en professionele vertalers
  • Beëdigde vertalers

Vertaler in vrijwel elke talencombinatie

Ook Aabévé Vertaalbureau heeft voor vrijwel elke talencombinatie een vertaler beschikbaar. Voor de populaire talen zijn er uiteraard meerdere vertalers om uw documenten te vertalen en daarmede de levertijd zo kort mogelijk te houden.

Voor de West-Europese talen, de meeste Oost-Europese talen, alsmede Arabisch, Chinees, Indonesisch en Japans kunnen we ook een beëdigd vertaler voor u inschakelen.


Vertalen

Een vertaler kan afhankelijk van de moeilijkheidsgraad van het document, gemiddeld zo’n 2.000 woorden per dag vertalen. Daarmede heeft u direct een indicatie van de levertijd. Als een document 10.000 woorden bevat zal de levertijd minimaal 5 werkdagen bedragen.

We hebben het hier bewust over “minimaal”, omdat in de meest gunstige situatie voor u als opdrachtgever een vertaler direct aan de vertaling kan beginnen. Vrijwel altijd zijn vertalers al met opdrachten bezig en moet die eerst worden afgemaakt, alvorens met een nieuwe vertaling te kunnen beginnen.

We proberen u echter wel zoveel mogelijk tegemoet te komen en altijd naar een oplossing te zoeken, die overeenstemt met uw wensen. Het verschuiven van opdrachten, die minder urgent zijn, kan daarvan een onderdeel zijn.


Vertaling

In de meeste gevallen zult u eerst willen weten wat de kosten voor de vertaling zijn. Zeker als u nog geen klant bij ons bent, of als u een document wilt laten vertalen in een nog niet voorgekomen talencombinatie, Zodra uw aanvraag bij ons binnenkomt (via uw rechtstreeks e-mail of via de aanvraagmodule op deze website), gaan wij voor u aan de slag.

Wij tellen de woorden voor u en zorgen ervoor, dat u binnen 30 minuten na aanvraag een prijsopgave in uw mailbox heeft. Mocht dat niet lukken door de moeilijkheidsgraad van het document of in verband met de gewenste talencombinatie, dan krijgt u daarvan binnen 30 minuten van ons een bericht.


Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Vertaal

U kunt bij ons terecht voor vrijwel elk vakgebied. Voor elke discipline hebben we wel een deskundige vertaler beschikbaar. Enkele van de meest voorkomende vakgebieden zijn:
• Administratie/Accountancy
• Communicatie en marketing
• ICT
• Juridisch
• Medisch
• Technisch

Heeft u een vertaling voor een ander vakgebied, dan kunnen we u daarbij zonder problemen van dienst zijn.


Particulieren

Ook particulieren kunnen bij ons terecht voor het vertalen van hun documenten. Bij particulieren vragen wij wel betaling vooraf. Als u in Nederland woonachtig bent, ontvangt u bij de prijsopgave een betaalverzoek, waarmee u de kosten snel en eenvoudig kunt betalen door de link de volgen die in de mail staat. U komt dan op een scherm terecht waar u uw eigen bank kunt kiezen.

De betaalgegevens staan allemaal al voor u ingevuld. Het werkt simpel en snel en zorgt ervoor dat er geen enkele vertraging ontstaat bij de start van het vertaalproces. Betalingen die op deze manier worden verricht, zijn voor ons direct zichtbaar.


Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau