024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaling Engels Duits

vertaling engels duits-foto1

Vertaling Engels Duits

Engels en Duits behoren tot de meest gesproken talen ter wereld, hetzij als moedertaal, of als gesproken vreemde talen over de hele wereld. De landen waar Engels en Duits worden gesproken als moedertaal behoren tot de meest gevestigde landen wereldwijd. Een vertaling Engels Duits is veel gevraagd.

Tot de landen waar Engels en Duits worden gesproken, behoren de Verenigde Staten van Amerika, het Verenigd Koninkrijk, Australië, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, enzovoort. Duits wordt door steeds meer mensen gesproken en geleerd en lijkt binnen afzienbare tijd populairder te worden dan het Frans.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertalen Engels Duits

Heeft u Engels Duitse technische vertalingen nodig, Engels Duitse medische vertalingen, Engels Duitse juridische vertalingen, of welk ander vakgebied dan ook? Aabévé Vertaalbureau laat elke vertaalwens voor Engels Duits in vervulling gaan. Uw documenten worden in de snelst mogelijke tijd tegen de laagst mogelijke tarieven vertaald. Alle vertalingen worden uitsluitend verzorgd door ervaren en professionele vertalers.

Behalve voor vertalen Engels Duits of vertalen Duits Engels, kunt u bij ons ook terecht voor vrijwel alle andere talen in combinatie met het Engels. Enkele voorbeelden daarvan zijn: Engels Nederlands en Nederlands Engels, Engels Arabisch en Arabisch Engels, Engels Frans en Frans Engels, Engels Italiaans en Italiaans Engels, Engels Pools en Pools Engels, Engels Portugees en Portugees Engels, Engels Spaans en Spaans Engels, enzovoort.

Engels

Engels is een Germaanse taal, een Indo-Europese taal, die wordt gesproken door ongeveer 600 miljoen mensen als moedertaal en ook nog eens door grofweg een miljard wereldburgers als tweede taal. De Engelse vocabulaire en ook de grammatica zijn feitelijk beïnvloed door de Germaanse talen.

Voor vertalingen Engels Duits zetten wij zoveel mogelijk moedertaalsprekers in, omdat zij als geen ander op de hoogte zijn van de Duitse cultuur, gebruiken en sociale aspecten.

Dankzij de Engelse kolonisatie zijn Engelsen vrijwel over de hele wereld te vinden. Als gevolg daarvan zijn er ook nuances ontstaan in de Engelse taal. Zo kennen we bijvoorbeeld ook het Amerikaans Engels, Australisch Engels en Canadees Engels.

Duits

De Duitse taal is eveneens een Germaanse taal, een Indo-Europese taal, gesproken door ongeveer 95 miljoen mensen als moedertaal, en ook door nog eens 150 miljoen wereldburgers in andere landen.

Bij een Germaanse taal zitten de grammatica en ook de woordenschat dicht in de buurt van de verschillende andere talen in deze groep: Deens, Nederlands, Faeröer, IJslands, Noors en Zweeds.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een vraag of wilt u aanvullende informatie? Bel ons op 024-8200778. Mailen of het contactformulier invullen mag natuurlijk ook. Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen? Maak dan gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina.

Wilt u de aanvraag liever mailen, dan kan dat ook. Vermeld in uw mail in elk geval de talencombinatie, het aantal woorden (of voeg het document toe) en uw deadline. Zijn uw bestanden te groot om te mailen of te verzenden via de aanvraagmodule? Maak dan gebruik van WeTransfer.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

Ervaring

Ervaren vertalers

Lage tarieven

Tientallen jaren ervaring

Kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertifceerd

Ook beëdigde vertalingen

vertaling engels duits-foto2

Economie

Engels en Duits worden vooral gesproken in de landen, die een gevestigde economie hebben. Dit heeft ervoor gezorgd dat ook het aantal vertalingen een impuls heeft gekregen. Op de internationale Economische Complexiteit Ranking staat Duitsland op een 3e plaats en Engeland op de 11e plaats. Ter vergelijking: de Verenigde Staten staan op 11 en Nederland op 18. De 1e en 2e plaats worden bezet door Japan en Zwitserland. De ECI is een maatstaf voor de relatieve kennisintensiteit van een product.

De Duitse economie is één van de sterkst presterende van Europa en de op vier grootste economie ter wereld, na de VS, China en Japan. De grootste bijdrage aan de Duitse economie wordt geleverd door de deelstaat Noordrijn-Westfalen en de twee zuidelijke deelstaten Beieren en Baden-Württemberg. Deze drie ‘Bundesländer’ (deelstaten) zijn samen goed voor meer dan 50% van het Duitse bruto binnenlands product (bbp).

Lage werkloosheid

Er is in Duitsland sprake van een lage werkloosheid, waardoor er spanningen kunnen komen op de arbeidsmarkt (werktijden, premies, extra vergoedingen). Het loonniveau zal zeker omhooggaan. De export staat onder druk door de stijgende prijzen in Duitsland zelf en een dalende vraag in Groot-Brittannië als gevolg van de Brexit.

Door deze lage werkloosheid is er in Duitsland in diverse sectoren zelfs te weinig personeel beschikbaar. Dit speelt bijvoorbeeld in de zorg. Enkele zorgorganisaties zijn al zover gegaan, dat ze verpleegkundigen uit Vietnam laten overkomen. Zij krijgen in Duitsland een opleiding en een taalcursus om de tekorten op te vangen.

Economische factoren

De groei van de Duitse economie is vooral te danken aan:

 • De sterke binnenlandse consumptie (gekenmerkt ook door een zeer goede situatie op de arbeidsmarkt)
 • Export: + 5% groei in 2017
 • Investeringen in de ondernemingen (de gunstige financieringsvoorwaarden geven daaraan impulsen)
 • Investeringen in uitrustingsgoederen
 • De bouwsector

Ook de randvoorwaarden voor de ondernemingen zijn gunstig door:

 • De koers van de euro,
 • De lage rente,
 • De algemeen goed draaiende wereldeconomie.

Enkele risicofactoren die druk kunnen zetten op de groeiprognoses zijn:

 • Een conjuncturele verzwakking in China,
 • De handelsconflicten wereldwijd
 • Het toenemend protectionisme,
 • Spanningen op de arbeidsmarkt en stijging van de lonen.

In het regeringsakkoord, dat in 2018 werd gesloten, wordt met name belang gehecht aan de volgende economische sectoren:

 • Digitale economie (e-government, digitale scholen, e-health, privacy & data security)
 • Research & Development, met als doel de positie van Duitsland als innovatief land te behouden
 • Huisvesting: o.a. stimuleren van de bouw van energiezuinige woningen
 • Pharmacie & gezondheid
 • Transport (e-mobility; investeringen in infrastructuurwerken – wegen en spoorwegen)
 • Telecommunicatie (uitbouw van glasvezelnetwerk; 5G)
 • Energie (aandeel hernieuwbare energie optrekken tot 65% tegen 2030)

Vertalen

Bij Aabévé Vertaalbureau kunnen wij u helpen met elke taal vanuit of naar Engels. Dus niet alleen Engels Duits, maar bijvoorbeeld ook Engels Arabisch, Engels Chinees, Engels Italiaans, Engels Pools, Engels Portugees, Engels naar Spaans, Engels Tsjechisch, enzovoort.

Met onze meer dan 30 jaren ervaring in de vertaalbranche hebben wij altijd een geschikte vertaler voor u beschikbaar. U kiest voor Aabévé Vertaalbureau als u optimale service, lage tarieven, snelle levering, ervaren en professionele vertalers, ook beëdigde vertalingen, kwaliteitsgarantie, hoge klantenwaardering en ISO-certificatie belangrijk vindt.

Ook voor het vertalen van uw website naar allerlei talen kunt u bij ons terecht. Uw website in een andere taal is uiterst belangrijk om succes te behalen op een buitenlandse markt.

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Vertaling Engels Duits-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Vertaling Engels Duits-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Vertaling Engels Duits-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

35 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)