Vertaling Engels Pools

Polen is sinds 2007 aangesloten bij het Schengenverdrag. Dit houdt in dat Polen bezocht kan worden, zonder dat een visum noodzakelijk is. Tenminste als u er niet langer dan 90 dagen wilt verblijven. In Polen worden verschillende talen gesproken. De belangrijkste is uiteraard het Pools.

Daarnaast wordt in Polen ook Engels, Duits, Silezisch en Kasjoebisch gesproken. Silezisch en Kasjoebisch zijn West-Slavische dialecten met invloeden uit Duitsland en het oude Pruisen. De Russische en de Romaanse taal hebben ook enige invloeden op de Poolse taal.

Veel mensen in Polen spreken de Engelse taal. Als geheel erkennen ze de waarde van talen voor interactie, het ontwikkelen van relaties en het vertegenwoordigen van bedrijven en organisaties. Daardoor zijn ook veel Polen inmiddels andere talen machtig, zoals Duits, Frans, Russisch en Spaans.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video vertalen Engels Pools

  Bekijk hieronder de informatieve video over vertalen Engels Pools. In 112 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken.

  video Vertaling Engels Pools

  Vertalen Engels Pools

  Een vertaling Engels Pools komt regelmatig voor bij Aabévé Vertaalbureau. Minder dan een vertaling Nederlands Pools natuurlijk, maar internationale bedrijven hebben veel documenten tegenwoordig standaard beschikbaar in de Engelse taal.

  Wij kunnen u uitstekend van dienst zijn met een vertaling Engels Pools van bijvoorbeeld (e-mail)correspondentie, overeenkomsten, handleidingen, sociale media, websites, enzovoort. Ook omgekeerd kunnen wij uiteraard ook vertalingen Pools Engels verzorgen.

  Vertaling Pools Engels

  Polen heeft een ongunstige migratieverhouding van – 0,4 personen per 1.000 vanaf 2017, wat aantoont dat meer mensen Polen verlaten dan dat er binnenkomen. De Poolse federale regering heeft al veel initiatieven ontplooid om de Poolse emigranten te repatriëren.

  Kansen voor ondernemers

  Veel Polen trekken naar West-Europese landen, waaronder Nederland, om daar werk te zoeken. Omdat ze veel minder verdienen dan Nederlanders, slagen ze daar over het algemeen vrij gemakkelijk in. Het gebeurt ook regelmatig dat Polen zich definitief vestigen. De handelsrelatie tussen Nederland en Polen wordt steeds belangrijker. Nederland exporteert bijna tweemaal zoveel goederen naar Polen, als dat we importeren. Binnen de Europese Unie staat Polen op de 8e positie van handelspartners voor Nederland.

  Zakendoen met de Polen is een opwindend vooruitzicht, zeker als u van plan bent om een ​​fysieke locatie te openen of uw producten of diensten online aan te bieden. Polen is momenteel Europa’s 6e economie. Het land grenst aan verschillende landen van de Europese Unie, waaronder Duitsland en Litouwen. Grote steden als Berlijn en Praag liggen op korte afstand.

  Zakenpartner vinden

  De Rijksdienst voor Ondernemend Nederland kan u helpen om in Polen een zakenpartner te vinden. Dit kan belangrijk zijn om sneller voet aan de grond te krijgen op de Poolse markten. Ook is het belangrijk om van tevoren te onderzoeken of uw product of dienst een kans van slagen heeft in Polen.

  Verder is het verstandig om na te gaan of het product of dienst dat u wilt verkopen al in Polen beschikbaar is en zo ja, wie de concurrenten dan zijn. Maakt u als buitenlands bedrijf kans om een deel van de markt te veroveren? Er zijn verschillende netwerken beschikbaar voor het vinden van zakenpartners of agenten ter plaatse.

  vertaling engels pools-tram

  Ministerie

  De Poolse website van het ministerie van Buitenlandse Zaken verstrekt de regels voor toegang tot het land. De website is in het Pools, maar wordt ook in het Engels vertaald om Engels-sprekenden toegang te geven tot informatie over zakendoen in Polen.

  Studeren in Polen

  Polen ziet ook buitenlandse studenten het land binnenkomen om te studeren aan één van de meer dan 500 beschikbare universiteiten. Deze universiteiten zijn vaak toonaangevend op het gebied van wetenschap en technologie. Sommige universiteiten onderwijzen in bedreigde of uitgestorven talen, zoals Nahuatl, gesproken in het Azteekse rijk.

  Bij een studie in Polen dienen diverse Engelse (of Nederlandse) documenten te worden vertaald in het Pools. Daartoe behoren geboorteaktes, diploma’s en cv’s. Het is zeer verstandig om van tevoren bij de betreffende instelling na te vragen of een beëdigde vertaling vereist is.

  Uitdaging

  Het is een grote en kansrijke uitdaging om zaken te gaan doen in Polen. Niet voor niets is het de 6e economie van de Europese Unie en er liggen dus behoorlijk wat kansen. Vergroot uw kansen door ervoor te zorgen, dat alle benodigde documenten zijn vertaald van Engels naar Pools of van Nederlands naar Pools. Zeker voor uw website is dat een absolute vereiste.

  Aabévé Vertaalbureau helpt u graag met de benodigde vertalingen. Hiervoor selecteren wij native speakers (moedertaalsprekers), die zijn ingeburgerd zijn in de Poolse gemeenschap en de cultuur, gebruiken en sociale aspecten kennen als geen ander.

  Vertrouwen

  Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op ervaren en professionele vertalers, meer dan 30 jaren ervaring, lage tarieven, snelle levering, kwaliteitsgarantie, hoge waardering door klanten en ISO-certificering.

  U kunt bij ons terecht in vrijwel alle denkbare vakgebieden, waaronder accountancy. architectuur, automobielbranche, bouw- en installatiesector, commercie, dienstverlening, financieel, ict, juridisch, marketing, medisch, technisch, toeristisch, transport, verzekering, websites, zakelijk, enzovoort.

  Offerte

  Wilt u weten wat de kosten zijn voor uw vertaling? Maak dan gebruik van onze aanvraagmodule op deze pagina voor het aanvragen van een vrijblijvende offerte. Binnen 30 minuten, nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Meestal is dit al direct de offerte.

  U kunt de aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Vermeld dan in elk geval de talencombinatie, het aantal woorden en een omschrijving van de tekst. Als u de woorden niet weet, kunt u de documenten toevoegen en tellen wij de woorden softwarematig voor u.

  Zijn de documenten te groot voor de aanvraagmodule of om te mailen? Gebruik dan ons WeTransfer-kanaal. Alle aan ons toevertrouwde documenten worden volstrekt vertrouwelijk behandeld en verzonden via een beveiligde verbinding.

  Ook interessant:

  wat kan een vertaalbureau-kantoor
  hoe kan conductor uw website helpen
  websitevertaling-lokalisatie