Vertaling Engels Spaans

Al sinds 1987 levert Aabévé Vertaalbureau vertalingen in allerlei talencombinaties. Dus ook een vertaling Engels Spaans kunnen wij voor u verzorgen. Alle vertalingen worden geleverd met kwaliteitsgarantie. Aabévé Vertaalbureau was oorspronkelijk gevestigd in Breda, maar is in 2007 verhuisd naar Mill.

Met onze inmiddels meer dan 32 jaren ervaring en expertise, kunt u erop vertrouwen dat wij een vertaling Engels Spaans leveren die 100% voldoet aan uw wensen en eisen. Als u een vertaling nodig heeft, kunt u vooraf een geheel vrijblijvende offerte bij ons aanvragen. U ontvangt dan binnen maximaal 30 minuten een reactie in uw mailbox.

Vertalen Engels Spaans

Voor het vertalen van uw documenten zetten wij uitsluitend ervaren en professionele vertalers in . De meeste van hen zijn native speaker, dat wil zeggen dat ze moedertaalspreker zijn in de doeltaal. Bij een vertaling Engels Spaans zijn ze dus moedertaalspreker in het Spaans. Ze hebben daardoor, naast de grote kennis van vertalen, ook inzicht in de cultuur, gebruiken en sociale aspecten van Spanje.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  video Vertaling Nederlands Spaans
  Video Spaans vertalen

  Vertalers

  Voor onze vertalers is het belangrijk om te beschikken over zoveel mogelijk informatie, die bij het vertalen van belang kan zijn. Bijvoorbeeld zijn er bepaalde termen binnen uw bedrijf, die op een bepaalde manier vertaald moeten worden? Zijn er termen of namen, die u niet vertaald wilt hebben? Is er een woordenlijst beschikbaar? Is er uitleg of zijn er afbeeldingen beschikbaar over technische termen?

  Door deze informatie beschikbaar te stellen, wordt de geselecteerde vertaler volledig ingelicht over de context van uw opdracht, inclusief de doelgroep en de rol van het document binnen elke communicatiestrategie.

  Door gebruik te maken van vertaalgeheugens kunnen wij ervoor zorgen, dat uw documenten ook in de toekomst consistent worden vertaald. Dit geldt ook als een andere vertaler moet worden ingezet. Bovendien kan het helpen om de levertijd te verminderen en kosten te besparen. Door het vertaalgeheugen is het mogelijk om te bepalen hoeveel herhalingen uw document telt en die te berekenen tegen een lagere woordprijs.

  Ze besteden niet alleen aandacht aan nauwkeurigheid, maar ook aan stijl, taalkundige connotaties en culturele geschiktheid. Voor vrijwel alle vakgebieden hebben wij vertalers beschikbaar. Met de nodige kennis en ervaring over het onderwerp van uw document kunnen zij de vertaling verzorgen. Of dit nu technisch, juridisch, medisch of welk vakgebied dan ook is.

  Vertaling Engels Spaans

  We kunnen een breed scala aan documenten in het Spaans vertalen, variërend van websites, presentaties en tijdschriften tot jaarverslagen, brochures en hele boeken. We kunnen de meeste elektronische documentformaten rechtstreeks verwerken. Het is meestal niet nodig om een ​​afzonderlijk bestand te maken of aan te geven wat moet worden vertaald. Mail ons gewoon uw Engelse origineel zoals het nu is en wij zorgen voor de rest.

  Handelsrelatie

  Nederlands heeft een sterke handelsrelatie met Spanje. In 2018 bedroeg de Nederlandse export ongeveer 15 miljard euro. Nederland importeerde voor bijna 9 miljard euro aan Spaanse producten. Net als veel andere landen, heeft Spanje een moeilijke economische periode achter de rug.

  Sinds 2017 begint Spanje weer uit het dal te kruipen. De economische groei in Spanje bedroeg in 2018 zo’n 2,5%. De ruim 46 miljoen Spanjaarden hebben een gemiddeld inkomen van ongeveer 26.000 euro.

  vertaling-engels-spaans-kustdorp

  Spaanse taal

  Als u aan een willekeurige voorbijganger op straat zou vragen wat de drie meest gesproken talen ter wereld zijn, is de kans vrij klein dat het Spaans daarbij wordt opgenoemd. Spaans is echter één van de meest gesproken talen ter wereld en staat met 437 miljoen sprekers op de tweede plaats. Met ruime achterstand  op het Chinees weliswaar, maar dat heeft natuurlijk alles te maken met de enorme omvang van de Chinese bevolking.

  De Spaanse taal kent wel enkele verschillen in grammatica en vocabulaire tussen verschillende regio’s. De primaire kloof wordt vaak beschouwd als zijnde die tussen het Europese (of Iberisch schiereiland) Spaans en dat wat in Amerika wordt gebruikt. Er zijn echter ook verschillen tussen Latijns-Amerikaanse landen. Daarom wordt een vertaling in het Spaans vaak gelokaliseerd voor bepaalde geografische markten.

  Kunnen wij u van dienst zijn?

  Wij helpen u graag met het vertalen van uw document van het Engels naar het Spaans of omgekeerd of van het Nederlands naar het Spaans of omgekeerd. Ook voor andere talen in combinatie met het Spaans zijn wij u graag van dienst.

  Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op kwaliteitsgarantie, professionele vertalers, lage tarieven, snelle levering, hoge waardering van klanten en ISO-certificering. Neem contact met ons op als u vragen heeft of aanvullende informatie wenst. Wij helpen u graag!

  Wellicht ook interessant:

  meest gesproken talen in 2021
  Meertalige zoekmachine optimalisatie om internationaal te gaan
  Google webstories ook bij Aabévé