024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaling Engels Zweeds

vertaling engels zweeds-foto1

Vertaling Engels Zweeds

Vertaling Engels Zweeds nodig? Dan helpen onze deskundige vertalers u graag verder! Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. De landen waar Engels wordt gesproken als moedertaal behoren tot de meest gevestigde landen op de planeet. Te beginnen met de Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Zweden, enzovoort.

De Zweedse taal wordt wereldwijd daarentegen een stuk minder gesproken. Zweeds wordt de laatste tijd door een groeiend aantal mensen over de hele wereld ontdekt. De economische uitwisseling en ook migratie hebben hier mee te maken. 

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Vertalen Engels Zweeds

Wilt u een offerte aanvragen voor een vertaling Engels Zweeds of een vertaling Zweeds Engels? Mail ons dan het aantal woorden en geef aan wat het onderwerp van het document is. Mocht u de woorden niet zelf kunnen tellen, dan kunt u het document naar ons toe mailen. Wij tellen de woorden voor u met onze speciale software. U kunt ook de gegevens in onze aanvraagmodule invullen en de documenten meezenden.

Als de documenten te groot zijn voor de mail of de aanvraagmodule, kunt u WeTransfer gebruiken. De documenten worden ook dan beveiligd verzonden. Wij behandelen alle ontvangen documenten met de grootste zorg en strikt vertrouwelijk. Wilt u na het aanvragen van de offerte geen gebruik maken van onze diensten? Dan worden de documenten direct verwijderd. In onze privacyverklaring kunt u lezen hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens.

Vertalingen voor diverse vakgebieden

Voor vrijwel elk vakgebied hebben wij wel een vertaal oplossing beschikbaar. Of dit nu medischtechnischjuridisch of website/ICT, enzovoort is. Een vertaling Engels Zweeds of een vertaling Zweeds Engels is voor ons geen enkel probleem.

Ook uw website kan binnen de kortst mogelijke tijd vertaald worden tegen respectabele tarieven. De vertaling wordt alleen uitgevoerd door uitzonderlijk ervaren en professionele vertalers. Hierdoor bent u bij ons altijd verzekerd van de allerbeste vertalingen Engels Zweeds.

Engels en Zweeds als taal

Voor een vertaling Engels Zweeds of een vertaling Zweeds Engels zetten wij zo mogelijk native speakers in. Dit zijn vertalers die de vreemde taal als moedertaal hebben. Zij vertalen niet alleen. Ze kunnen zich ook inleven in de gebruiken en de cultuur van het betreffende land. Engelse burgers bevinden zich over de hele wereld. Als gevolg daarvan wordt Engels in veel landen gesproken. Er is dan ook veel vraag naar Engelse vertalingen vanuit of naar andere talen.

Aabévé Vertaalbureau kan snel voorzien in uw vertaalbehoeften en de vertalingen afleveren op de afgesproken tijd. Uiteraard kunnen wij u met veel meer talen helpen dan alleen maar Engels Zweeds. Vrijwel elke talencombinatie kunnen wij voor u vertalen.

De Zweedse taal is een Germaanse taal. Het is een Indo-Europese taal die wordt gesproken door ongeveer 10 miljoen mensen als moedertaal. En ook door ongeveer vijfhonderdduizend buitenlandse inwoners over de hele wereld als een internationale taal. Bij een Germaanse taal liggen de grammatica en woordenschat dicht bij de andere talen in deze groep. Zoals: Deens, Faeröers, Duits, IJslands en ook Noors. Zweeds is een officiële taal van de Europese Unie, zowel in Zweden als in Finland.

De standaard woordvolgorde is typisch voor de meeste Germaanse talen. Wat betekent dat het werkwoord verschijnt in de tweede positie van een zin. Zweedse morfologie (structuur en vorming van woorden) lijkt veel op het Engels. Dat wil zeggen dat woorden verhoudingsgewijs weinig verbuigingen hebben.

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

vertaling engels zweeds-foto3
vertaling engels zweeds-foto2

Gevestigde economie

Zweden behoort tot één van de meest gevestigde economieën in Europa. Hierdoor heeft de handel een impuls gekregen. En als bijgevolg zijn de vertaalbehoeften voor de Zweedse taal ook daadwerkelijk toegenomen. Voor vrijwel elk vakgebied hebben wij wel een Engels Zweedse vertaler beschikbaar.

Zweedse bedrijven zijn zeer nieuwsgierig naar uw bedrijf. Maar ze zullen zeker in het begin van de contacten weinig over zichzelf loslaten. De “u”-vorm wordt in Zweden niet gebruikt. Alleen de koning wordt daarmee aangesproken. Zweden houden niet van conflicten en zullen die daarom ook zo veel mogelijk uit de weg gaan. Wilt u de Zweedse markt veroveren? Zorg dan in elk geval voor een goed marketingplan. En schakel zo nodig deskundige instanties in die u verder kunnen helpen.

Zweedse economie – import en export

De Zweedse economie is grotendeels afhankelijk van de handel met het buitenland. Zowel wat de import als de export betreft. Zweden kent al sinds 1983 een positieve handelsbalans. In Zweden is bijna 90% van de bedrijven in particuliere handen. Na de Tweede Wereldoorlog heeft zich een belangrijke verschuiving voorgedaan. Het gaat om de verschuiving van de uitvoer van ruwe grondstoffen naar die van technisch hoogwaardige producten.

De belangrijkste uitvoerproducten zijn: elektrotechnische apparatuur, transportmiddelen, telecommunicatiemiddelen, papierpulp, hout, papier, textiel, aardewerk en meubelen. De belangrijkste afnemers zijn: Denemarken, Duitsland, Engeland, Finland, Nederland, Noorwegen en de Verenigde Staten. De totale waarde van de export heeft een omvang van ongeveer 150 miljard euro.

De belangrijkste importproducten zijn: aardolie, voedingsmiddelen, ijzer en staal. Die producten zijn vooral afkomstig uit Denemarken, Duitsland, Finland, Groot-Brittannië, Nederland, Noorwegen, Rusland en Verenigde Staten. De totale waarde van de import bedraagt zo’n 140 miljard euro. Belangrijk voor de Zweedse economie waren het lidmaatschap van de Europese Gemeenschap en het akkoord tussen de Europese Vrijhandelsassociatie (EVA).

Vervoer in Zweden

Zweden beschikt met een lengte van 10.000 km over één van de grootste spoorwegnetten van Europa. Deze spoorlijnen zijn vooral van belang voor het goederenvervoer. Het wegennet in Zweden wordt goed onderhouden. Er zijn ook goede verbindingen met het dun bevolkte noorden van het land.

Zweden kent daarnaast ook heel wat kanalen. Deze zijn speciaal aangelegd voor het vervoer van ertsen, olie en steenkool. En ook in de lucht heeft Zweden goede verbindingen. Scandinavian Airlines is een samenwerking tussen Denemarken, Noorwegen en Zweden. Deze maatschappij zorgt ook voor de binnenlandse vluchten. Internationale luchthavens zijn te vinden bij Göteborg, Malmö en Stockholm.

Zweden en het internet

Wilt u de Zweedse markt gaan veroveren? Dan kunt u uw producten en/of diensten via het internet onder de aandacht brengen bij de Zweden. In Zweden gebruikt men zelf al bijna niets anders meer dan internet marketing voor reclamedoeleinden.

De Zweedse consumenten zijn online marketing heel erg gewend. Hierdoor zullen ze dus ook niet vreemd opkijken als buitenlandse bedrijven dit op dezelfde manier aanpakken. Uiteraard helpen wij u graag met een Zweeds Engels vertaling van uw (commerciële) teksten.

Vertalen Zweeds Engels

De economie van Zweden is stabiel en de import groeit gestaag. Hierdoor is het voor Nederlandse ondernemers steeds aantrekkelijker om producten of diensten in Zweden te verkopen. Wilt u ook op de Zweedse markt opereren? Draag dan zorg voor een gedegen communicatie met klanten en zakenrelaties.

De kwaliteit van uw communicatie is bepalend voor het succes van uw ondernemerschap. Echter, het kiezen van de juiste woorden is in een vreemde taal lastig. Zo niet onmogelijk voor een leek. Gelukkig staan onze professionele vertalers voor u klaar. Of het nu gaat om Zweeds Engels vertalen of om Engels Zweeds vertalen, maakt niets uit. Wij voeren alle Zweedse vertalingen uit.

Professioneel Zweeds vertaalbureau

Een kwalitatief goede vertaling Engels Zweeds is onmisbaar voor Nederlandse ondernemers op de Zweedse markt. Maar ook als particulier kunt u een Zweedse vertaling nodig hebben. Als het om persoonlijke documenten gaat, kan een beëdigde vertaling zelfs noodzakelijk zijn. Dit heeft doorgaans te maken met de vereisten rondom de rechtsgeldigheid van een document.

Wij kunnen u als professioneel Zweeds vertaalbureau ook voorzien van beëdigde vertalingen. De vertalingen die wij uitvoeren kunnen dus verschillen in soort, taal en vakgebied. Maar wat al onze vertalingen te allen tijde gemeen hebben, is de kwaliteit. Wij bieden enkel vertalingen van goede kwaliteit met garantie aan tegen een lage prijs. Wilt u meer weten over een vertaling Engels Zweeds? Neem dan direct contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan!

Meer dan 30 jaren ervaring

Talencombinaties

Ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)