Vertaling Frans Engels

Zowel Engels als Frans zijn wereldwijd veel gesproken talen, hetzij als moedertaal of als tweede taal. Een vertaling Frans Engels komt dan ook veel voor. De ranglijst met landen waar Engels wordt gesproken, wordt aangevoerd door India. Meer dan 1 miljard inwoners van dat land spreken Engels. Op gepaste afstand volgen (2) Amerika, (3) Pakistan, (4) Nigeria, (5) Filipijnen, (6) Verenigd Koninkrijk, (7) Zuid-Afrika, (8) Kenia, (9) Canada en (10) Oeganda.

De Franse taal is aanzienlijk minder vertegenwoordigd dan het Engels. Frans wordt het meest gesproken in Frankrijk zelf door zo’n 63 miljoen mensen. Andere landen in de top 10 waar Frans wordt gesproken zijn (2) Congo-Kinshasa, (3) Canada, (4) Madagaskar, (5) Ivoorkust, (6) Kameroen, (7) Burkina Faso, (8) Niger, (9) Senegal en (10) Mali.

Vertaling Frans Engels

Alhoewel vertalingen naar of vanuit Frans en Engels bij Aabévé Vertaalbureau het meest voorkomen in combinatie met het Nederlands, komen ook vertalingen Frans Engels met grote regelmaat voor. Vaak gaat het dan om bedrijven, die in meer landen actief zijn en een Engelse vertaling vanuit het Frans prefereren boven een Franse vertaling.

Voor een vertaling Frans Engels is ook een beëdigde vertaling mogelijk. En uiteraard kunnen wij ook van dienst zijn met een vertaling Engels Frans. Voor de informatie over het vertalen van Engels naar Frans is ook een Engelstalige pagina beschikbaar.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling?
  JaNee

  Handel

  Als het Verenigd Koninkrijk is vertrokken uit de Europese Unie, zal het wat minder makkelijk worden om handel te drijven tussen Frankrijk en Engeland. Waar het Europese handelsbeleid is gericht op het wegnemen van handelsbelemmeringen binnen de Europese Unie, werpt de Brexit juist belemmeringen op.

  In elk geval komt er een einde aan het vrije handelsverkeer tussen de leden van de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk. Binnen de Europese Unie is er altijd sprake geweest van een druk handelsverkeer tussen Frankrijk en het Verenigd Koninkrijk. Het Verenigd Koninkrijk staat in de top 10 van landen, die het meeste exporteren naar Frankrijk.

  Omgekeerd staat Frankrijk in de top 5 van landen, die het meeste exporteren naar het Verenigd Koninkrijk. In Frankrijk leeft de hoop, dat de Franse taal belangrijker wordt in Europa als het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie heeft verlaten. Het is echter de vraag of dat ook echt gaat gebeuren. Omdat de Franse taal door de meeste mensen als moeilijk wordt ervaren, is het niet te verwachten, dat het Frans de dominerende taal in Europa zal worden.

  Tot nu toe heeft Duitsland zich hier nog niet openlijk over uitgesproken, maar het Duits zou daarop weleens meer kans kunnen gaan maken. Tenslotte is Duits momenteel al de meest gesproken taal in Europa. De Franse taal komt na het Engels en Italiaans pas op de 4e plaats.

  Vertaling Frans Engels

  Vertalen

  Voor het vertalen van uw documenten zetten wij alleen ervaren en professionele vertalers in. Om voor Aabévé Vertaalbureau te kunnen werken is een gedegen opleiding of minimaal 5 jaar aantoonbare vertaalervaring vereist. U kunt er dus van op aan, dat uw documenten altijd uitstekend worden vertaald. En, omdat ook vertalers gewoon mensen zijn, verstrekken wij kwaliteitsgarantie op alle vertalingen. Dus mocht er een keer iets niet helemaal naar wens zijn, dan lossen wij dit op.

  ISO-certificering

  Op grond van onze ISO-certificering bieden wij u ook de optie om vertaalde documenten te laten
  controleren door een tweede vertaler. Omdat een dergelijke controle een hoger tarief en een langere levertijd tot gevolg heeft, staat het u vrij om daar al dan niet gebruik van te maken. Wij geven dit ook duidelijk aan in onze offertes.

  Ook interessant:

  blank
  Zichtbaarheid website verbeteren
  Campagne om vertalingen te bevorderen