Vertaling Nederlands Duits of Duits Nederlands

Heeft u als bedrijf of particulier een vertaling Nederlands Duits of een vertaling Duits Nederlands nodig? Dan kunnen wij u daar snel en goed mee van dienst zijn. Voor Nederlanders is Duitsland een zeer belangrijk land. Niet alleen omdat we buren zijn, maar ook omdat de Nederlandse en Duitse economieën nauw met elkaar verbonden zijn.

Nederland en Duitsland hebben één van de grootste bilaterale handelsrelaties van Europa. In 2018 bedroeg de totale handel tussen de beide landen maar liefst 191 miljard euro en dat was ruim 5% hoger dan in 2017.

Offerte aanvragen

  Beëdigde vertaling? *
  JaNee

  Video vertaling Nederlands Duits

  Bekijk hieronder de informatieve video over vertalen Nederlands Duits. In 105 seconden bent u op de hoogte van een aantal belangrijke zaken.

  video Vertaling Nederlands Duits

  Vertaling Nederlands Duits

  De belangrijkste exportproducten van Nederland naar Duitsland zijn groenten en fruit, organische chemische producten, elektrische apparaten en telecommunicatietoestellen. Vanuit Duitsland importeren we vooral voertuigen, elektrische apparaten, medische en farmaceutische producten en allerlei machines.  Het enige land ter wereld, dat meer dan Nederland exporteert naar Duitsland, is China. Over en weer hebben we ook nog eens een gigantische investeringsrelatie, die vrijwel op gelijke hoogte ligt. Nederland en Duitsland investeren tussen de 65 en 70 miljoen euro per jaar bij elkaar.

  Vertalen Duits Nederlands

  Door deze enorme en zeer belangrijke handelsrelatie, zijn goede vertalingen van cruciaal belang. Hoewel veel Nederlands een aardig woordje Duits (denken te) spreken, gaan we toch heel snel de mist in. Zeker bij correspondentie is een goede Duitse vertaling zeer belangrijk om een handelsrelatie op te bouwen. Want als uw (potentiële) Duitse partner tot de conclusie komt, dat u niet in staat bent om correspondentie te presenteren in uitstekend Duits, wat moeten ze dan van uw diensten of producten verwachten?

  Vertaling Nederlands Duits-Keulen

  Vertaling Duits Nederlands

  Net zoals wij uw Nederlandse documenten zonder problemen kunnen vertalen naar het Duits, kan dat uiteraard ook vanuit het Duits naar het Nederlands. Ook andere combinaties zijn mogelijk, zoals Duits Engels of Engels Duits, Duits Frans of Frans Duits, Duits Pools of Pools Duits, Duits Russisch of Russisch Duits, Duits Italiaans of Italiaans Duits, enzovoorts. Voor vrijwel elke talencombinatie hebben wij wel een geschikte vertaler voor u.

  Aabévé Vertaalbureau is al ruim 30 jaar actief in de vertaalbranche en daardoor beschikken we niet alleen over een zeer ruime ervaring, ook de meest uiteenlopende documenten hebben wij in al die jaren wel vertaald. In vrijwel elk vakgebied kunnen wij u van dienst zijn. Voorbeelden daarvan zijn accountancy, architectuur, bouw- en installatie, commercie, dienstverlening, financieel, juridisch, marketing, medisch, technisch, toeristisch, transport, verzekering, websites/ict, enzovoorts.

  Beëdigde vertaling

  Bij juridische vertalingen zult u vaak een beëdigde vertaling nodig hebben. Een beëdigde vertaling mag alleen worden verzorgd door een vertaler, die voor de betreffende talencombinatie is beëdigd door een rechtbank. De beëdigde vertaling wordt, samen met de verklaring en handtekening van de vertaler en de brontekst aan elkaar gehecht en per post aan u verzonden.

  Bij het vertalen van persoonlijke documenten zijn (vrijwel) altijd beëdigde vertalingen nodig als het gaat om een geboorteakte, paspoort of ID-kaart, diploma, verklaring omtrent gedrag, IND-aanvraag, proces-verbaal, rijbewijs, huwelijksakte, hypotheekakte, scheidingsakte, overlijdensakte, testament, enzovoorts.

  Apostille

  Soms is een beëdigde vertaling alleen niet voldoende. U heeft dan ook een apostille nodig. Dit is een verklaring, dat de beëdigde vertaler ook daadwerkelijk door de rechtbank is beëdigd. Een apostille kunt u afhalen bij elke arrondissementsrechtbank in Nederland. Alle arrondissementsrechtbanken kunnen een openbare akte legaliseren. Het maakt dus niet uit waar deze is afgegeven. Om een apostille te verkrijgen hoeft u niet zelf naar de rechtbank. Iedereen, die in het bezit is van de beëdigde vertaling kan een apostille afhalen. De kosten voor een apostille bedragen € 21,00.

  Offerte aanvragen?

  Wilt u een offerte aanvragen voor een vertaling Nederlands Duits of een vertaling Duits Nederlands? Dat kan heel gemakkelijk via de aanvraagmodule op deze pagina. Uiteraard mag u de aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Vermeld in dat geval altijd de talencombinatie, het aantal woorden (of voeg het document toe), wel of niet beëdigd en een eventuele deadline. U kunt ons uiteraard ook bellen via 024-8200778. Wij helpen u graag verder.

  Waarom kiezen voor Aabévé Vertaalbureau

  Kies voor Aabévé Vertaalbureau als u optimale service, meer dan 30 jaar ervaring, lage tarieven, snelle levering, kwaliteitsgarantie, hoge klantenwaardering en ISO-certificering belangrijk vindt.

  Ook interessant:

  jaarrekening op tijd gereed
  oostenrijk-hallstatt
  Zakelijke correspondentie vertalen