Vertaling Nederlands Engels en Vertaling Engels Nederlands
Grenzen vervagen, talen niet!

Vertaling Nederlands Engels en Vertaling Engels Nederlands

Laat uw teksten vertalen door Aabévé Vertaalbureau

Bent u op zoek naar een vertaling Nederlands Engels of een vertaling Engels Nederlands voor uw bedrijf? Aabévé Vertaalbureau biedt al ruim 30 jaar kwaliteitsvertalingen voor vrijwel iedere denkbare talencombinatie. Duizenden bedrijven hebben wij in de loop der jaren van een vertaling Nederlands Engels en een vertaling Engels Nederlands voorzien. Onze vertalers beschikken over een ruime ervaring.

Bovendien kunnen wij vertalingen op een specifiek vakgebied laten uitvoeren door een gespecialiseerde vertaler. Bij Aabévé Vertaalbureau staat bovendien een goede communicatie met de cliënt voorop: binnen 30 minuten ontvangt u antwoord op uw aanvraag.

Vertaling Nederlands Engels en Vertaling Engels Nederlands

Vertaling Nederlands Engels van een technische handleiding of juridische verklaring? Geen probleem!

Onze vertalers hebben een jarenlange ervaring met Vertalen Nederlands Engels en Vertalen Engels Nederlands. Voor hen is geen verzoek teveel. Heeft u bijvoorbeeld een technische handleiding die vertaald moet worden? Of wilt u een juridische tekst naar het Engels vertalen? Dit is geen enkel probleem.

Onze vertalers zijn bevoegd op meerdere gebieden. Zo hebben wij technische, juridische en medische vertalers. Bovendien kunnen onze vertalers ook websites vertalen. De mogelijkheden van onze diensten zijn eindeloos.

Juridische vertaling Engels Nederlands

Om ervoor te zorgen dat uw juridische documenten op de juiste wijze worden vertaald, kunt u gebruik maken van onze gespecialiseerde juridische vertalers. Aabévé Vertaalbureau biedt deskundige juridische vertalingen, waardoor u niet voor nare verrassingen komt te staan. Als u, bijvoorbeeld door een verkeerde vertaling, zaken in een juridisch document verkeerd beoordeelt, kan dit grote gevolgen hebben. Ook kan het nodig zijn dat u een beëdigde vertaling nodig heeft bij een juridisch document.

Aabévé Vertaalbureau kan u ook hierbij van dienst zijn. Alle aanvragen worden volstrekt vertrouwelijk behandeld. Bovendien is het desgewenst mogelijk om een aanvullende geheimhoudingsverklaring af te geven. Als u toch besluit geen gebruik te maken van de diensten van Aabévé Vertaalbureau, worden de documenten verwijderd.

Een beëdigde vertaling Nederlands Engels

In veel gevallen is een normale vertaling niet voldoende. Maar bij officiële instanties dient u een vertaling te verstrekken die door een beëdigd vertaler is verzorgd. Een beëdigd vertaler is door de rechtbank beëdigd en heeft een vertaalopleiding gevolgd, die minstens voldoet aan het bachelorniveau. Bovendien moet een beëdigd vertaler in een examen kunnen demonstreren zowel de doeltaal als de brontaal uitstekend te kunnen beheersen.

Daarnaast is vijf jaar ervaring een vereiste. Deze eisen worden gesteld, aangezien er zekerheid moet heersen over de getoonde vertaling. Een beëdigd vertaler kan documenten met een officiële status vertalen. U kunt hierbij denken aan een huwelijksakte, geboortebewijs, verklaring van goed gedrag of een notariële akte.

Inhoudelijk gelijk aan het origineel

Het belangrijkste kenmerk van een beëdigde vertaling is dat dit een letterlijke vertaling van het originele document is. Er mag dus niets in de vertaling worden weggelaten of toegevoegd. Meestal is het originele document niet meer nodig eer de beëdigde vertaling is vastgesteld. De kosten van een beëdigde vertaling zijn over het algemeen zo’n 20 procent hoger dan een normale vertaling. Dit komt door de bijzondere vereisten die aan het document gesteld worden. Aabévé Vertaalbureau heeft een groot aantal beëdigde vertalers beschikbaar.

Technische vertaling Engels Nederlands

Bij het maken van een technische vertaling Engels Nederlands of een vertaling Nederlands Engels komt een specialisme om de hoek kijken. Gezien de complexiteit en kennis van techniek zijn technische vertalingen vaak zeer tijdrovend. Slechts specialisten die nauwkeurig en goed geïnformeerd zijn over het onderwerp kunnen een dergelijke vertaling uitvoeren.

Bij Aabévé Vertaalbureau is het mogelijk om teksten te vertalen op diverse technische gebieden. Zo is het mogelijk om handleidingen, tekeningen, procedures, veiligheidsvoorschriften en werkbeschrijvingen te vertalen. Bovendien is het mogelijk om tegen een geringe vergoeding de vertaling door een tweede vertaler te laten controleren. U kunt zich tenslotte geen fouten permitteren.

Wat wordt onder techniek verstaan?
Een technische vertaling kan een zeer groot gebied beslaan. U kunt hierbij denken aan iedere materiële zaak als meubels, voorwerpen en apparaten die niet tot de natuur behoren. Maar ook aan het ontwerpen en bouwen van mobiele telefoons, computers, wolkenkrabbers en andere bouwwerken. Meestal worden vertalingen in het onderwijs gemaakt over technologische ontwikkelingen. Zo zijn de natuurwetenschappen, de sociale wetenschap, de geesteswetenschap verwant met de technische wetenschappen.

Medische vertaling

Vertalen Nederlands Engels en vertalen Engels Nederlands van medische documenten, die vaak zeer specifieke informatie bevatten, kan niet door iedereen verzorgd worden. Daarom is het aan te raden de gespecialiseerde vertalers van Aabévé Vertaalbureau in te zetten. De medische documenten zijn over het algemeen bedoeld voor artsen in Nederland of in het buitenland.

Zij moeten uiteraard over de juiste informatie beschikken. U wilt immers wel dat de beste behandeling plaatsvindt, of de juiste hoeveelheid medicatie wordt toegepast. De vertalers van Aabévé Vertaalbureau zijn gespecialiseerd op het medische gebied zodat zij de teksten op de juiste wijze kunnen vertalen. U kunt zich immers op medisch gebied geen fouten veroorloven.

Websites vertalen

Misschien bent u van plan om met uw Nederlandse bedrijf internationaal aan de slag te gaan. U heeft daarvoor de juiste vertaling Nederlands Engels nodig voor uw website. Aabévé Vertaalbureau heeft uitstekende vertalers die voor u de website teksten kunnen vertalen.

Het is daarbij niet aan te raden om de content van uw website één op één te kopiëren naar een buitenlandse website. Dit wordt door de zoekmachines niet gewaardeerd. U zult voor iedere buitenlandse website de tekst moeten (laten) herschrijven. Als u gebruik maakt van één website met verschillende taalversies, is dit echter niet nodig.

Vraag nu een offerte aan

Wilt u meer informatie over wat Aabévé Vertaalbureau voor u kan betekenen? Stuur dan nu een mail met het aantal woorden of stuur uw document mee, zodat wij de woorden vrijblijvend voor u kunnen tellen. Op basis hiervan sturen wij u binnen 30 minuten een vrijblijvende offerte toe. Uiteraard worden uw aanvraag en documenten strikt vertrouwelijk behandeld.


Klantboordeling
Mieke Backelandt4 sterren
Prima vertaalbureau, goede kwaliteit en snelle service.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.