024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vertaling Nederlands Grieks

vertaling nederlands grieks-foto1

Vertaling Nederlands Grieks

Ook voor een vertaling Nederlands Grieks kunt u bij Aabévé Vertaalbureau terecht. We wijzen elke vertaling toe aan de meest geschikte en hooggekwalificeerde Griekse vertaler. Daardoor kunnen wij altijd een consistente en uitstekende Griekse vertaling van uw documenten garanderen.

Wij hebben een hoge flexibiliteit met betrekking tot de behoeften van klanten. Dit zorgt samen met de kundigheid van de vertaler voor de beste vertaling. Wij leveren professionele en betrouwbare Griekse vertalingen, die onze klanten waarderen.

k

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Griekse economie

Na jaren van doffe ellende, begint de Griekse economie langzaamaan weer uit het dal te klimmen. Met enorme Europese steunoperaties is de Griekse economie in de afgelopen jaren op de been gehouden. Dit heeft veel weerstand opgeroepen bij de Griekse bevolking en sommige politieke partijen, maar uiteindelijk vinden ze nu wel weer de weg omhoog.

Inmiddels begint ook de handel zich weer te herstellen. Griekenland is voor Nederland geen enorme handelspartner. In 2018 werd er door Nederlandse bedrijven voor € 2,3 miljard uitgevoerd en voor € 582 miljoen ingevoerd. De belangrijkste producten, die we vanuit Nederland uitvoeren naar Griekenland zijn vlees en vleesproducten. Maar ook medicinale en farmaceutische producten, zuivel en eieren.

Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO)

Heeft u concrete plannen om zaken te doen in Griekenland? Dan kan de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland u wellicht verder helpen. RVO ondersteunt namelijk startende en ervaren ondernemers met hun exportplannen.

RVO geeft informatie en advies over wat voor u interessante stappen, markten en ondersteuningsmogelijkheden zijn en hoe u deze benut. RVO werkt nauw samen met de ambassade in Griekenland. Via RVO heeft u daarmee ook toegang tot het wereldwijde ambassadenetwerk.

Vertalen Nederlands Grieks

Voor een vertaling Nederlands Grieks kunt u natuurlijk terecht bij Aabévé Vertaalbureau. Dat geldt ook voor een vertaling Grieks Nederlands of een vertaling Engels Grieks of Grieks Engels. Voor Nederlands Grieks en Grieks Nederlands kunnen wij ook beëdigde vertalingen verzorgen.

Onze Griekse vertalers zijn gespecialiseerd in verschillende vakgebieden om u de best mogelijke resultaten te bieden. Wij kunnen u van dienst zijn in o.a. de volgende vakgebieden: accountancy, architectuur, banken, bouw, commercie, dienstverlening, financieel, juridisch, marketing, medisch, technisch, toeristisch, transport, verzekering, websites/ict, zakelijk, enzovoort.

Vertalen op professionele wijze

Net zoals voor Grieks, kunt u bij Aabévé Vertaalbureau terecht voor vele andere talen. Vrijwel alle regelmatig voorkomende talencombinaties kunnen wij voor u verzorgen. Met meer dan 30 jaren ervaring in de vertaalbranche zijn wij geen eendagsvlieg.

U kunt bij ons vertrouwen op professionele vertalers, optimale service, lage tarieven, snelle levering, ISO-certificering, kwaliteitsgarantie en hoge klantenwaardering. Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem dan direct contact met ons op. Wij helpen u graag verder.

Wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

U kunt een offerte eenvoudig aanvragen door gebruik te maken van de aanvraagmodule op deze pagina. De documenten kunt u direct toevoegen. Rechtstreeks mailen kan natuurlijk ook. Als uw bestanden te groot zijn voor de aanvraagmodule of om te mailen, kunt u WeTransfer gebruiken. Wij gaan vervolgens te allen tijde zorgvuldig en vertrouwelijk met uw documenten om. Wilt u hier meer over weten? Kijk dan in onze privacyverklaring

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

vertaling nederlands grieks-foto2

Griekse taal

Grieks is voor Nederlanders een hele moeilijke taal. Het Griekse alfabet telt 24 letters, maar dit heeft wel meerdere i’s en o’s. De klinkers zijn allemaal heel kort en helder. In het Grieks worden drie klinkers als “i” uitgesproken. Grieken praten erg snel en lassen nauwelijks pauzes in. Voor buitenlanders is het daardoor erg moeilijk om te horen waar het ene woord ophoudt en het andere begint.

Het Grieks heeft ongeveer 12 miljoen moedertaalsprekers. En nog eens 4-5 miljoen mensen spreken Grieks als tweede taal. Het Grieks (Ελληνικά) is een belangrijke taal in Europa. Het is een belangrijke speler op de Europese zakelijke markten en in de Europese Unie.

Algemene informatie over Griekenland

Griekenland is veel groter dan Nederland (bijna 132.000 km²). Toch heeft het land nog geen 11 miljoen inwoners. De Grieken hebben gemiddeld een inkomen van zo’n 18.000 euro per jaar. Tweederde van de Grieken woont in de stedelijke gebieden. Maar liefst de helft van de Grieken woont in of rondom Athene. Griekenland is vooral bekend door de geschiedenis en heeft een vooraanstaande rol gespeeld in de klassieke oudheid.

Griekenland heeft een kustlijn van bijna 15.000 kilometer en telt ruim 50 eilanden. Dat Griekenland jaarlijks ongeveer 17 miljoen toeristen ontvangt is daarmee goed verklaarbaar. Van deze toeristen zijn er ongeveer 800.000 afkomstig uit Nederland en zo’n 500.000 uit België. De meeste toeristen (ruim 2 miljoen) komen uit Duitsland. De meeste Nederlanders kiezen voor Kreta, Athene, Mykonos, Kalamata en Kos.

Griekenland is sinds 1981 lid van de Europese Unie en heeft sinds 2011 de euro als betaalmiddel. Griekenland heeft de schoonste zeeën in Europa en telt 500 stranden met een “blauwe vlag”. De meeste Griekse eilanden hebben een Mediterraan klimaat met veel zon.

Vertalen Grieks naar Nederlands

Griekenland staat bij de Nederlanders vooral bekend als een populaire vakantiebestemming. Maar Griekenland kan voor u als ondernemer ook een interessante handelspartner zijn. Wilt u de Griekse markt gaan veroveren? Dan is Nederlands Grieks vertalen voor uw correspondentie erg belangrijk. Met een gedegen vertaling Nederlands Grieks heeft u direct een streepje voor. Investeren in Grieks vertalen, betekent dus indirect investeren in uw onderneming.

Grieks is geen eenvoudige taal. Wilt u uw documenten juist vertalen? Dan zult u enkel met een woordenboek niet ver komen. Voor een correcte vertaling Nederlands Grieks met uitspraak moet u de taal machtig zijn. Laat onze professionele Griekse vertalers u daarom helpen bij Grieks Nederlands vertalen. En voorkom zo vervelende miscommunicaties met uw Griekse zakenrelatie.

Vertaalmogelijkheden met de Griekse taal

Bij Aabévé Vertaalbureau bieden we een grote verscheidenheid aan vertaalopties aan. Zo ook voor de Griekse taal. Onze vertalers kunnen voor u Grieks vertalen naar Nederlands. Maar een vertaling Nederlands Grieks behoort ook tot de mogelijkheden. Voor welke vertaalcombinatie u ook kiest; de uiteindelijke vertaling is altijd van hoge kwaliteit.

Wij hechten veel waarde aan de kwaliteit van onze vertalingen. Uw vertaling Nederlands Grieks of vertaling Grieks Nederlands is dus altijd kwalitatief hoogstaand. Onze Griekse vertalers zijn de Griekse taal machtig en hebben uitgebreide kennis over Griekse gebruiken. Hierdoor leveren ze altijd een Griekse vertaling die past in de context. Oftewel: onze vertalingen dragen bij aan een optimale communicatie met uw Griekse zakenrelatie.

Voorbeelden van vakgebieden:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Vertaling Nederlands Grieks-foto café

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Vertaling Nederlands Grieks-foto tentenkamp

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Vertaling Nederlands Grieks-foto auto en schip

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

jaren ervaring

talencombinaties

ervaren vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)