024-82 00 778 info@aabeve.nl

Vrijwel alle talen

vrijwel alle talen-foto kantoor.

Vrijwel alle talen

Vertalen van allerlei uiteenlopende documenten doen we bij Aabévé Vertaalbureau al bijna 40 jaren. Vertalingen en tolkdiensten van hoog niveau, die uitsluitend worden uitgevoerd door professionals. Wat uw vertaalopdracht ook is, u bent verzekerd van een perfect verzorgde vertaling. Voor vrijwel alle talencombinaties kunt u bij ons terecht.

We werken met ervaren specialisten met een jarenlange ervaring in de vertaalbranche. Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen.

Specialisten

Wij kunnen u van dienst zijn met vertalingen in meer dan 200 talencombinaties, waarvoor meer dan 600 vertalers beschikbaar zijn. Mochten wij voor een bepaalde combinatie geen vertaler hebben, dan kunnen wij u hoogstwaarschijnlijk toch helpen, dankzij onze internationale samenwerking.

Vrijwel alle talencombinaties

Hoe bijzonder uw document ook mag zijn, wij vertalen het voor u. Doordat wij al bijna 40 jaren bestaan komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard hebben wij in al die jaren een enorme ervaring opgebouwd. We weten voor elke opdracht de juiste vertaler voor u te selecteren. De meest voorkomende talencombinaties vindt u op het Overzicht van alle talencombinaties.

Nederlands Pools, Nederlands Arabisch, enz.

Ook als het gaat om Nederlands PoolsNederlands Arabisch of welke andere talencombinatie, Aabévé kan u vrijwel altijd helpen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen in en vanuit vele talen. Ook voor het vertalen èn redigeren van teksten kunnen wij u van dienst zijn.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bewerken van een folder-, mailing-, brochure- of advertentietekst in de door u gewenste taal, aangepast aan uw doelgroep.

Kiest u voor vertalen Nederlands Spaans, Nederlands Italiaans, Frans of zoekt u een vertaler Engels naar Italiaans? Bij ons zit u goed!

Offerte aanvragen

Weet u het aantal woorden niet? Voeg dan het document toe.
Klik of sleep bestanden naar dit gebied om te uploaden. U kunt maximaal 4 documenten uploaden.
=
Aabévé:

daar kunt u op vertrouwen!

Een greep uit de reacties van klanten:

(meer reacties vindt u op deze pagina)

Jan

Jan

Afspraak is afspraak. Super tevreden, een echte aanrader.

Ton

Ton

Technische vertalingen worden goed en snel verzorgd.

Video

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

Altijd de juiste vertaler

Een technische handleiding vertalen? Een financieel jaarverslag? Of een lastige juridische kwestie? Aabévé Vertaalbureau kan voor vrijwel alle talen altijd de juiste vertaler voor het juiste specialisme inschakelen. Wij zijn met vertalingen thuis op vrijwel alle gebieden, waaronder:

Aabévé Vertaalbureau kan ook een beëdigde vertaling van uw officiële documenten verzorgen. Voorbeelden zijn documenten uit openbare registers en van de Burgerlijke Stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen.

Vraag vrijblijvend een offerte voor uw vertaling aan! Onze accountmanagers helpen u graag verder! Met onze jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij voor elk vertaalprobleem een oplossing!

Betaling

Bij vertalingen voor particulieren vragen wij betaling vooraf. Dit betekent, dat wij pas met de vertaling starten als de opdracht is bevestigd en de kosten voor de vertaling zijn overgemaakt op onze bankrekening. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, vermelden wij in de offerte een betaalverzoek met een link naar een pagina, waarop de gegevens al zijn ingevuld en waar u uw eigen bank kunt kiezen om het bedrag over te maken.

Betalen op deze manier is erg eenvoudig en gaat zeer snel. Wij ontvangen direct een melding als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Dus in tegenstelling tot een normale overboeking, is er geen tijdsverlies.

Wij vertalen o.a. voor deze bedrijven:

(meer referenties op deze pagina)

knapp-logo
kadans
kersten en wilhelm-logo
j-tec-logo

Offerte aanvragen

Binnen 30 minuten nadat uw offerte-aanvraag bij ons is binnengekomen, vindt u onze reactie in uw mailbox. Als u akkoord gaat met onze offerte, gaan wij voor u aan de slag. Bij bedrijven factureren wij op rekening, op voorwaarde dat we alle NAW-gegevens, alsmede het inschrijfnummer bij de Kamer van Koophandel en het BTW-nummer van u hebben ontvangen. Onze betalingstermijn is 14 dagen na factuurdatum. Facturen worden aan bedrijven digitaal verzonden, tenzij u aangeeft dit niet te willen. Bij nieuwe klanten en/of kleine bedragen, zenden we soms ook direct een betaalverzoek mee.

Vertaaltarieven

Onze vertaaltarieven gelden in principe voor algemene teksten. Voor zeer specialistische teksten kan een toeslag in rekening worden gebracht. Vanzelfsprekend brengen we u hiervan vooraf op de hoogte. Voor vertaalopdrachten berekenen wij een minimaal aantal te factureren woorden (dit minimumaantal geldt per taal en niet per opdracht).

Ook voor beëdigde vertaalopdrachten brengen wij voor de meeste talen een minimumaantal woorden in rekening. De tarieven zijn afhankelijk van het aantal woorden en de talencombinatie.

Beschikt u over een Word-document, dan kunt u het aantal woorden eenvoudig zelf tellen. Documenten in andere bestandsformaten kunt u aan ons mailen om het aantal woorden te laten tellen. Na het toezenden van het document ontvangt u van ons binnen 30 minuten een offerte en een levertijd. Een vertaler kan normaal gesproken zo’n 2.000-2.500 woorden per dag vertalen. Wacht dus niet tot het laatste moment om uw aanvraag in te dienen.

jaren ervaring

talencombinaties

vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)