Vrijwel alle talencombinaties kunnen wij vertalen

Vertalen van allerlei uiteenlopende documenten doen we bij Aabévé Vertaalbureau al ruim 30 jaar. Vertalingen en tolkdiensten van hoog niveau, die uitsluitend worden uitgevoerd door professionals. Wat uw vertaalopdracht ook is, u bent verzekerd van een perfect verzorgde vertaling.

We werken met ervaren specialisten met een jarenlange ervaring in de vertaalbranche. Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen.

U kunt het  zo gek niet bedenken of wij vertalen het voor u. Doordat wij al meer dan 30 jaar bestaan komt u niet voor verrassingen te staan. Uiteraard hebben wij in al die jaren een enorme ervaring opgebouwd.

We weten voor elke opdracht de juiste vertaler voor u te selecteren. De meest voorkomende talencombinaties vindt u op het Overzicht vertalingen.Nederlands Pools, Nederlands Arabisch, enz.

Ook als het gaat om Nederlands PoolsNederlands Arabisch of welke andere talencombinatie, Aabévé kan u vrijwel altijd helpen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen in en vanuit vele talen. Ook voor het vertalen èn redigeren van teksten kunnen wij u van dienst zijn.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bewerken van een folder-, mailing-, brochure- of advertentietekst in de door u gewenste taal. Aangepast aan uw doelgroep. Kiest u voor vertalen Nederlands Spaans, Nederlands Italiaans, of Frans Engels of zoekt u een vertaler Engels naar Italiaans? Bij ons zit u goed! Ook voor het vertalen van websites is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst.Voor elke vertaling de juiste vertaler

Een technische handleiding vertalen? Een financieel jaarverslag? Of een lastige juridische kwestie?
Aabévé Vertaalbureau kan voor vrijwel alle talen altijd de juiste vertaler voor het juiste specialisme inschakelen. Wij zijn met vertalingen thuis op vrijwel alle gebieden, waaronder:

Juridisch
• Officiële documenten
• Technisch/Technologisch
• Medisch/Farmaceutisch
Websites

Aabévé Vertaalbureau kan ook een beëdigde vertaling van uw officiële documenten verzorgen. Voorbeelden zijn documenten uit openbare registers en van de Burgerlijke Stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw vertaling aan! Onze accountmanagers helpen u graag verder! Met onze jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij voor elk vertaalprobleem een oplossing!

Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Betaling

Bij vertalingen voor particulieren vragen wij betaling vooraf. Dit betekent, dat wij pas met de vertaling starten als de opdracht is bevestigd en de kosten voor de vertaling zijn overgemaakt op onze bankrekening.

Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, vermelden wij in de offerte een betaalverzoek met een link naar een pagina, waarop de gegevens als zijn ingevuld en waar u uw eigen bank kunt kiezen om het bedrag over te maken.

Betalen op deze manier is erg eenvoudig en gaat zeer snel. Wij ontvangen direct een melding als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Dus in tegenstelling tot een normale overboeking,  is er geen tijdsverlies.

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>