Vrijwel alle talencombinaties
Grenzen vervagen, talen niet!

Vrijwel alle talencombinaties

Vertalen van allerlei uiteenlopende documenten doen we bij Aabévé Vertaalbureau al ruim 30 jaar. Vertalingen en tolkdiensten van hoog niveau, die uitsluitend worden uitgevoerd door professionals. Wat uw vertaalopdracht ook is, u bent verzekerd van een perfect verzorgde vertaling. We werken met ervaren specialisten met een jarenlange ervaring in de vertaalbranche. Doe een beroep op ons voor een vertaler of tolk. Uiteraard kunt u bij Aabévé Vertaalbureau ook terecht voor beëdigde vertalingen.

vrijwel alle talencombinaties

Vertalen in vrijwel alle talencombinaties

Uw opdracht: vertaal Engels Nederlands, vertaal Nederlands Engels, vertaal Frans Nederlands, vertaal Nederlands Frans, vertaal Duits Nederlands, vertaal Nederlands Duits, enz. U kunt het  zo gek niet bedenken of wij vertalen het voor u.
Doordat wij al meer dan 30 jaar bestaan komt u niet voor verrassingen te staan.

Uiteraard hebben wij in al die jaren een enorme ervaring opgebouwd. We weten voor elke opdracht de juiste vertaler voor u te selecteren. De meest voorkomende talencombinaties vindt u op het Overzicht vertalingen.

Nederlands Pools, Nederlands Arabisch, enz.

Ook als het gaat om Nederlands Pools, Nederlands Arabisch of welke andere talencombinatie, Aabévé kan u vrijwel altijd helpen. U kunt bij ons niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen in en vanuit vele talen. Ook voor het vertalen èn redigeren van teksten kunnen wij u van dienst zijn.

Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan het bewerken van een folder-, mailing-, brochure- of advertentietekst in de door u gewenste taal. Aangepast aan uw doelgroep. Kiest u voor vertalen Nederlands Spaans, Nederlands Italiaans, of Frans Engels of zoekt u een vertaler Engels naar Italiaans? Bij ons zit u goed! Ook voor het vertalen van websites is Aabévé Vertaalbureau u graag van dienst.

[embedyt] https://www.youtube.com/watch?v=M7prp6pFuAY[/embedyt]

Voor elke vertaling de juiste vertaler

Een technische handleiding vertalen? Een financieel jaarverslag? Of een lastige juridische kwestie?
Aabévé Vertaalbureau kan voor vrijwel alle talen altijd de juiste vertaler voor het juiste specialisme inschakelen. Wij zijn met vertalingen thuis op vrijwel alle gebieden, waaronder:

Aabévé Vertaalbureau kan ook een beëdigde vertaling van uw officiële documenten verzorgen. Voorbeelden zijn documenten uit openbare registers en van de Burgerlijke Stand, notariële stukken, diploma’s en accountantsverklaringen. Vraag vrijblijvend een offerte voor uw vertaling aan! Onze accountmanagers helpen u graag verder! Met onze jarenlange ervaring in de vertaalbranche hebben wij voor elk vertaalprobleem een oplossing!

betaalverzoek

Betaling

Bij vertalingen voor particulieren vragen wij betaling vooraf. Dit betekent, dat wij pas met de vertaling starten als de opdracht is bevestigd en de kosten voor de vertaling zijn overgemaakt op onze bankrekening. Om dit zo makkelijk mogelijk te maken, vermelden wij in de offerte een betaalverzoek met een link naar een pagina, waarop de gegevens als zijn ingevuld en waar u uw eigen bank kunt kiezen om het bedrag over te maken. Een voorbeeld van een dergelijk betaalverzoek staat hiernaast weergegeven. Betalen op deze manier is erg eenvoudig en gaat zeer snel. Wij ontvangen direct een melding als het bedrag op onze rekening is bijgeschreven. Dus in tegenstelling tot een normale overboeking,  is er geen tijdsverlies.


Klantboordeling
Prosuco4 sterren
Betrouwbare partij. Snelle verwerking, komen afspraken na, prima vertalingen.
Kijk voor meer beoordelingen op Trustpilot.