Zakelijk vertalen

U zoekt een vertaalbureau dat snel en perfect uw zakelijke vertaling voor u kan verzorgen? Bij Aabévé Vertaalbureau bent u aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in het vertaalvak. Vertrouw gerust op onze expertise. Wij zorgen ervoor dat uw vertaling volledig naar wens bij u terug komt.

Wilt u dus uw zakenrelatie op de juiste manier aanspreken? Laat het over aan de taalexperts van Aabévé Vertaalbureau. Of het nu gaat om een diploma, jaarverslag of de notulen van uw bedrijf, wij regelen het graag voor u. Enkele voorbeelden van vakgebieden treft u onderstaand aan:

  • Aacountancy
  • Business development
  • Financieel
  • ICT
  • Juridisch
  • Medisch
  • Technisch
  • Toeristisch
  • Websites

Zakelijke documenten vertalen

Een officiële brief kan perfect vertaald zijn, maar zonder de juiste vorm mist het zijn doel. Onze vertalers weten precies welke “tone of voice” ze het beste kunnen gebruiken om uw doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Wij behandelen uiteraard al uw teksten vertrouwelijk. 

De vertalers uit ons netwerk hebben ieder een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelen.

Of u nu een zakelijke vertaling naar DuitsFransSpaansItaliaans of Chinees nodig heeft, wij staan voor u klaar. U kunt rekenen op een optimale service en scherpe tarieven.

Een voorstel op maat

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen van en naar vele talen, maar ook voor het vertalen én redigeren van teksten. Onze taalprofessionals spreken de vaktaal van uw doelgroep. Vele tevreden klanten gingen u voor. Wilt u uw zakelijke vertaling aan onze vertalers overlaten?

Bel ons via 0900-333 03 03 of mail ons gerust om de opdracht door te nemen. U kunt er ook voor kiezen een offerte aan te vragen. Stuur hierbij uw opdracht en wij zenden u een persoonlijk voorstel op maat binnen 30 minuten.

Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van het aanvraagformulier worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding. Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van ons WeTransfer kanaal. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Aabévé Vertaalbureau, ISO-gecertificeerd

Snelle reactie


Binnen 30 minuten nadat uw aanvraag door ons is ontvangen, mailen wij u een reactie. Meestal is dit al direct de offerte.

Lage tarieven


Onze tarieven voor professionele vertalingen behoren tot de laagste van Nederland.

Professionele vertalingen


Vertalingen worden uitsluitend verzorgd door professionele vertalers, die in de meeste gevallen ook native speaker zijn.

Meer over zakelijk

Een zakelijk voorstel is een aanbieding die een verkoper aan een mogelijke koper (Engels: prospect) doet. Zakelijke voorstellen kunnen in omvang variëren van een korte aanbiedingsbrief (offerte en zakelijk voorstel vallen samen), tot een pakket van een paar honderd pagina’s vol met gedetailleerde specificaties, dat samen met de offerte wordt aangeboden.

In het verkoopproces is het zakelijke voorstel een vehikel om de voorwaarden van een eventuele overeenkomst tussen koper en verkoper in een onderhandelingsproces te verduidelijken, en vormt het eindproduct de basis voor een hieruit volgende contract.

Vaak zal dit onderhandelingsproces uit meerdere stappen bestaan, waarbij bij elke stap een nieuwe versie van offerte en/of het zakelijk voorstel kan worden besproken. Wanneer een zakelijk voorstel door de koper eenmaal wordt geaccepteerd, schept dit een voor beide partijen juridisch bindend document.

In een zakelijk voorstel worden de producten en diensten van de verkoper in relatie tot de wensen en eisen van de koper in een gunstig daglicht gesteld. Tevens leert de koper uit een zakelijk voorstel welke mogelijkheden het aangeboden product of dienst heeft om aan zijn behoeften te voldoen.

Een succesvol zakelijk voorstel resulteert in een verkoop, waarbij beide partijen krijgen wat ze willen. In dat geval spreekt men van een win-win-situatie.

Zakelijke dienstverlening

Het begrip “zakelijke dienstverlening” is een aanduiding voor een bepaalde groep dienstverlenende bedrijven. In de theorie en praktijk wordt dit begrip op twee verschillende manieren ingevuld:

Alle commerciële dienstverleners, die hoofdzakelijk hun diensten verlenen aan bedrijven.
Deze dienstverleners leveren dus niet of slechts heel beperkt aan de consument.

De aldus gedefinieerde zakelijke dienstverleners komen voor in alle branches en bedrijfstakken. Deze invulling van het begrip zakelijke dienstverlening is gebaseerd op een indeling naar soort afnemer.

Alle commerciële dienstverleners, die een specifiek soort zogenoemde overige zakelijke diensten leveren.
Bij de indeling van dienstverlenende bedrijven naar bedrijfstak of branche wordt gekeken naar het soort dienst dat ze leveren. Hierbij worden bijvoorbeeld groothandels ingedeeld bij “Handel”, transportbedrijven bij “Vervoer”, hotels bij “Horeca” en banken bij “Financiële dienstverlening”.

Een restgroep van commerciële dienstverleners past niet bij die nader omschreven bedrijfstakken. Deze groep bestaat uit diverse deelgroepen, die te klein zijn voor een eigen bedrijfstak of branche. (bron: Wikipedia)

Wij lossen uw vertaalprobleem direct op!

Neem geen risico en doe net als al die andere bedrijven (van zzp'er tot multinational) en particulieren en vertrouw ook op de meer dan 30 jaren vertaalervaring van Aabévé Vertaalbureau.
Geen studenten, die iets willen bijverdienen, maar professionele en ervaren vertalers,
met een jarenlange opleiding achter de rug, verzorgen uw vertaling.

Tenslotte

Aabévé Vertaalbureau staat voor hoogwaardige vertalingen, scherpe tarieven,
jarenlange ervaring, uitsluitend professionele vertalers en kwaliteitsgarantie.

Aabévé Vertaalbureau: grenzen vervagen, talen niet!

facebook
google+
linkedin
tumblr
twitter
youtube
Bel ons
Mail ons
Whatsapp

Contactinfo Nederland
Arubaweg 14,

5451 GM Mill
Tel. 
0900–333 03 03 
(lokaal tarief)
Contact via 
e-mail

Contactinfo België

www.aabeve.be
Tel. 0800-231 10
(gratis vanuit België)
Contact via
 
e-mail

Vakgebieden, o.a.
Administratief
Financieel

ICT/Websites

Literair

Marketing

Medisch

Technisch

Toeristisch

Zakelijk

Copyright Aabévé Vertaalbureau


>