024-82 00 778 info@aabeve.nl

Zakelijke vertaling

in vrijwel alle talen

zakelijke vertaling-foto1

Zakelijke vertaling

U zoekt een vertaalbureau dat snel en perfect uw zakelijke vertaling voor u kan verzorgen? Bij ons bent u aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar hebben wij ervaring in het vertaalvak. Vertrouw gerust op onze expertise.

Wij zorgen ervoor dat uw vertaling volledig naar wens bij u terug komt. Wilt u uw zakenrelatie op de juiste manier aanspreken? Laat het over aan Aabévé Vertaalbureau. Of het nu gaat om een jaarverslag of de notulen van uw bedrijf, wij regelen het graag voor u.

Offerte aanvragen?

Maak gebruik van de aanvraagmodule op deze pagina. Documenten worden verzonden via een beveiligde verbinding.

Reactie

Binnen 30 minuten ontvangt u onze reactie in uw mailbox. Vrijwel altijd is dit direct de offerte met levertijd.

Akkoord?

Gaat u akkoord met onze offerte, dan gaan wij direct voor u aan de slag. U ontvangt de vertaling binnen de afgesproken levertijd.

Zakelijke vertaling in vele vakgebieden

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u niet alleen terecht voor letterlijke vertalingen van en naar vele talen, maar ook voor het vertalen én redigeren van teksten. Onze taalprofessionals spreken de vaktaal van uw doelgroep. Vele tevreden klanten gingen u voor. Wilt u uw zakelijke vertaling aan onze vertalers overlaten?

Bel ons via 024-8200778 of mail ons gerust om de opdracht door te nemen. U kunt er ook voor kiezen een offerte aan te vragen. Stuur hierbij uw opdracht en wij zenden u een persoonlijk voorstel op maat binnen 30 minuten. Als u voor uw aanvraag gebruik maakt van de aanvraagmodule op deze pagina worden uw documenten aan ons verzonden via een beveiligde verbinding.

Als de documenten te groot zijn, kunt u gebruik maken van WeTransfer. Ook dat is een beveiligde verbinding. U ontvangt van WeTransfer een mail, zodra wij de bestanden hebben gedownload.

Zakelijke vertaling documenten

Een officiële brief kan perfect vertaald zijn, maar zonder de juiste vorm mist het zijn doel. Onze vertalers weten precies welke “tone of voice” ze het beste kunnen gebruiken om uw doelgroep op de juiste manier aan te spreken. Wij behandelen uiteraard al uw teksten vertrouwelijk.

Onze vertalers hebben ieder een eigen vakgebied waarin ze gespecialiseerd zijn. Hierdoor kunnen wij altijd de juiste vertaler aan uw opdracht koppelen. Een zakelijk vertaling nodig naar Duits, Engels, Frans, Italiaans, Spaans, Chinees of welke taal dan ook? Wij zijn u graag van dienst. U kunt rekenen op snelle service en lage tarieven.

Enkele voorbeelden van vakgebieden waarin wij u met vertalingen van dienst kunnen zijn:

 • Accountancy
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Financieel
 • ICT
 • Juridisch
 • Marketing
 • Medisch
 • Technisch
 • Toeristisch
 • Websites

Offerte aanvragen

Click or drag files to this area to upload. You can upload up to 4 files.
=

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u vertrouwen op:

service

Optimale service

Binnen 30 minuten reactie

Snelle levering

ervaring

Ervaren vertalers

Ook beëdigde vertalingen

Lage tarieven

kwaliteit

Hoge klantenwaardering

ISO-gecertificeerd

Tientallen jaren ervaring

Meer over zakelijk

Een zakelijk voorstel is een aanbieding die een verkoper aan een mogelijke koper (Engels: prospect) doet. Zakelijke voorstellen kunnen in omvang variëren van een korte aanbiedingsbrief (offerte en zakelijk voorstel vallen samen), tot een pakket van een paar honderd pagina’s vol met gedetailleerde specificaties, dat samen met de offerte wordt aangeboden.

In het verkoopproces is het zakelijke voorstel een vehikel om de voorwaarden van een eventuele overeenkomst tussen koper en verkoper in een onderhandelingsproces te verduidelijken, en vormt het eindproduct de basis voor een hieruit volgende contract.

Vaak zal dit onderhandelingsproces uit meerdere stappen bestaan, waarbij bij elke stap een nieuwe versie van offerte en/of het zakelijk voorstel kan worden besproken. Wanneer een zakelijk voorstel door de koper eenmaal wordt geaccepteerd, schept dit een voor beide partijen juridisch bindend document.

In een zakelijk voorstel worden de producten en diensten van de verkoper in relatie tot de wensen en eisen van de koper in een gunstig daglicht gesteld. Tevens leert de koper uit een zakelijk voorstel welke mogelijkheden het aangeboden product of dienst heeft om aan zijn behoeften te voldoen. Een succesvol zakelijk voorstel resulteert in een verkoop, waarbij beide partijen krijgen wat ze willen. In dat geval spreekt men van een win-win-situatie.

Zakelijke dienstverlening

Het begrip “zakelijke dienstverlening” is een aanduiding voor een bepaalde groep dienstverlenende bedrijven. In de theorie en praktijk wordt dit begrip op twee verschillende manieren ingevuld:

Alle commerciële dienstverleners, die hoofdzakelijk hun diensten verlenen aan bedrijven. Deze dienstverleners leveren dus niet of slechts heel beperkt aan de consument. De aldus gedefinieerde zakelijke dienstverleners komen voor in alle branches en bedrijfstakken.

Deze invulling van het begrip zakelijke dienstverlening is gebaseerd op een indeling naar soort afnemer. Alle commerciële dienstverleners, die een specifiek soort zogenoemde overige zakelijke diensten leveren.

Bij de indeling van dienstverlenende bedrijven naar bedrijfstak of branche wordt gekeken naar het soort dienst dat ze leveren. Hierbij worden bijvoorbeeld groothandels ingedeeld bij “Handel”, transportbedrijven bij “Vervoer”, hotels bij “Horeca” en banken bij “Financiële dienstverlening”.

Een restgroep van commerciële dienstverleners past niet bij die nader omschreven bedrijfstakken. Deze groep bestaat uit diverse deelgroepen, die te klein zijn voor een eigen bedrijfstak of branche. (bron: Wikipedia)​

Meer dan 30 jaren ervaring

Meer dan 200 talencombinaties

Meer dan 600 vertalers

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,7 uit 5 (of 9,4 uit 10)