024-82 00 778 info@aabeve.nl

Zweeds vertaalbureau

 • native vertalers Zweeds
 • beëdigde vertaling Zweeds
 • professioneel vertaalbureau Zweeds
 • ISO-gecertificeerd

37+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Zweeds vertaalbureau met ervaring

Voor Zweeds vertalen bent u bij Zweeds vertaalbureau Aabévé aan het juiste adres. Een accurate vertaling van Nederlands naar Zweeds of Zweeds naar Nederlands is essentieel. Dit komt doordat de taal verschillende toonaccenten heeft.

Zweeds vertaalbureau Aabévé is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche en beschikt dus over een zeer ruime ervaring. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling vanuit of naar het Zweeds? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van onze aanvraagmodule. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 024-8200778.

Professioneel Zweeds vertaalbureau

Vertalen Nederlands Zweeds of Zweeds Nederlands? Als u Zweden wilt veroveren met uw producten of diensten, moet u goed op uw communicatie letten. Er heersen in Zweden op communicatief vlak namelijk andere gewoonten dan in Nederland. U kunt dus maar beter professioneel Zweeds vertaalbureau Aabévé inschakelen.

Zo zullen Zweedse bedrijven van alles over u willen weten. Maar ze zullen (zeker in het begin) vrij weinig loslaten over zichzelf. Zorg er daarom voor dat u het nodige weet over Zweden en de Zweedse cultuur. Een open opstelling en een goede voorbereiding is hierbij van groot belang.

Net als wij Nederlanders spreken de meeste Zweden uitstekend Engels. Uiteraard houden onze professionele vertalers Zweeds Nederlands ook rekening met deze Zweedse gewoonten in de vertalingen.

Zweeds vertalen bij Zweeds vertaalbureau 

Kwaliteit

Op elke vertaling verstrekken wij kwaliteitsgarantie. U bent dus altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is.

Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor Zweeds vertalen, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vertalen

Als u een zakendeal heeft gemaakt in Zweden is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Zweeds aan u worden toegezonden.

Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al bijna 40 jaren snel en goed.

Correspondentie

Voor uw Zweedse partner is het vanzelfsprekend, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Zweeds. Van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie.

Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Zweeds te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Zweedse markt tot een succes te maken.

zweeds-vertaalbureau-foto1

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour.

Wij staan garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Zweeds vertalen

Bij Zweeds Vertaalbureau Aabévé weten we als geen ander hoe belangrijk het is om professioneel te vertalen. Vertalen is niet alleen een kwestie van woorden omzetten van de ene taal naar de andere. Het gaat er vooral om de boodschap van de brontaal zo goed mogelijk over te brengen naar de doeltaal. En bij Zweeds vertalen is dat niet anders.

Wij hebben ruime ervaring in het vertalen van zakelijke en juridische teksten vanuit  en naar het Zweeds. Onze vertalers zijn deskundig en professioneel en hebben kennis van de Zweedse taal en cultuur. Hierdoor zijn zij in staat om de boodschap van de brontaal zo goed mogelijk over te brengen naar de doeltaal.

Vertalen Nederlands Zweeds

Vertalen Nederlands Zweeds is een vak apart. De twee talen verschillen op veel vlakken, zoals grammatica, woordenschat en uitspraak. Daarom is het belangrijk om een ervaren vertaler in te schakelen, die de nuances van beide talen begrijpt. Bij Aabévé Vertaalbureau hebben we vertalers, die gespecialiseerd zijn in vertalen Nederlands Zweeds en vertalen Zweeds Nederlands. Zij weten precies hoe zij de boodschap van de brontaal zo goed mogelijk kunnen overbrengen naar het Zweeds.

Vertalen Nederlands Zweeds door professionals

Professionele Zweedse vertalingen bieden bedrijven talloze voordelen. Allereerst zorgen nauwkeurig vertaalde documenten ervoor dat uw boodschap helder en effectief wordt overgebracht naar de Zweedse markt. Dit vergroot de kans op succesvolle communicatie en zakelijke kansen in Zweden. Bovendien draagt een professionele vertaling bij aan de geloofwaardigheid en reputatie van uw bedrijf, aangezien het laat zien dat u de culturele en taalkundige nuances begrijpt.

Voor professioneel vertalen Nederlands Zweeds zetten wij uitsluitend ervaren en professionele vertalers in, die veelal moedertaalspreker zijn. Wij zijn zeer flexibel en hebben tientallen jaren ervaring in de vertaalbranche. Dat betekent dat we altijd kunnen voldoen aan uw specifieke wensen en deadlines.

Vertalen Nederlands Zweeds voor alle documenten

Voor vertalen Nederlands Zweeds van al uw zakelijke of persoonlijke documenten kan Aabévé Vertaalbureau u uitstekend van dienst zijn. Het vertalen van teksten is geen eenvoudige taak en vereist een hoge mate van taalvaardigheid en culturele kennis om de boodschap correct over te brengen. Wij hebben daarvoor de juiste vertalers beschikbaar.

Deskundig vertalen Zweeds Nederlands

Voor vertalen Zweeds Nederlands zijn deskundige vertalers nodig. Hierbij is het belangrijk om niet alleen de taal te begrijpen, maar ook de cultuur en achtergrond van de Zweedse taal te kennen. Onze vertalers hebben deze kennis en zijn in staat om de boodschap van het Zweeds zo goed mogelijk over te brengen naar het Nederlands of omgekeerd. Niet voor niets hebben wij al bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche en een 5 sterrenbeoordeling op Trustpilot.

Vertalen Zweeds Nederlands – culturele gevoeligheid 

Vertalen Zweeds Nederlands vereist nauwkeurigheid, culturele gevoeligheid en expertise. Bij het kiezen van een Zweeds vertaalbureau is het belangrijk om een partner te vinden, die aan al uw behoeften voldoet. Aabévé is een toonaangevend Zweeds vertaalbureau, dat is gespecialiseerd in het leveren van professionele Zweedse vertalingen voor bedrijven in diverse sectoren.

Bij Aabévé Vertaalbureau is kwaliteitsborging een topprioriteit. Elke vertaling wordt zorgvuldig gecontroleerd en bewerkt om ervoor te zorgen, dat de vertaalde tekst voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen. Door te investeren in kwaliteitsborging kunnen bedrijven erop vertrouwen dat hun Zweedse vertalingen nauwkeurig en professioneel zijn. Niet voor niets verstrekken wij op elk vertaling, die is verzorgd door één van onze ervaren en professionele vertalders, kwaliteitsgarantie.

Vertalen Zweeds Nederlands vereist een professionele aanpak. Het is geen eenvoudige taak om de betekenis van de woorden en zinnen perfect over te brengen in een andere taal, terwijl de context en de nuances behouden blijven. Het is daarom belangrijk om vertalers in te zetten, die ervaring hebben met vertalen Zweeds Nederlands.

Vertalen Zweeds Nederlands – taalverschillen

Bij vertalen Zweeds Nederlands is het belangrijk om rekening te houden met de verschillen tussen de talen. Zweeds is bijvoorbeeld een taal met veel leenwoorden uit het Duits en het Engels, terwijl het Nederlands veel leenwoorden heeft uit het Frans en het Latijn. Daarnaast hebben beide talen hun eigen grammaticale regels en uitspraak, wat het vertalen nog uitdagender maakt.

Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau

Uiteraard kunt u ook omgekeerd, voor een vertaling Zweeds Engels, bij ons terecht. Veel internationale bedrijven geven vaak de voorkeur aan een Engelse vertaling in plaats van een Nederlandse. Gelukkig zijn we bij Zweeds vertaalbureau Aabévé van alle markten thuis en kunnen wij u helpen met vertalingen in meer dan 200 talencombinaties. Zweeds vertaalbureau Aabévé is bovendien ISO-gecertificeerd.

Zweeds vertaalbureau met ruime ervaring

Vertalen Engels Zweeds? De deskundige vertalers van Zweeds vertaalbureau Aabévé helpen u graag verder! Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. De landen waar Engels wordt gesproken als moedertaal behoren tot de meest gevestigde landen op de planeet. Te beginnen met de Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Zweden, enzovoort.

De Zweedse taal wordt wereldwijd daarentegen een stuk minder gesproken. Zweeds wordt de laatste tijd door een groeiend aantal mensen over de hele wereld ontdekt. De economische uitwisseling en ook migratie hebben hier mee te maken.

zweeds vertalen-foto2

Zweeds vertaalbureau voor alle documenten

De Zweedse taal stamt af van de taal van de Vikingen. Maar de taal evolueerde en kreeg toevoegingen van de Duitse, Latijnse en zelfs Nederlandse taal. Tegenwoordig leent de Zweedse taal steeds meer woorden uit het Engels. In de Zweedse taal zijn toonaccenten erg belangrijk. Ze zijn zelfs zo belangrijk in de Zweedse taal, dat als men de verkeerde toon gebruikt, de betekenis van het woord totaal anders is.

Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen. Het is dus verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag. U kunt bij Zweeds vertaalbureau Aabévé voor verschillende soorten vertalingen terecht, waaronder beëdigde vertalingen.

 

Zweeds vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Voor officiële documenten als huwelijksakten, IND-aanvragen, hypotheekakten, diploma’s enzovoort is vaak een beëdigde vertaler Nederlands Zweeds nodig, om uw document dezelfde rechtsgeldigheid te geven in zowel Zweden als in Nederland. Bij Zweeds vertaalbureau Aabévé helpen wij u daar graag mee. Beëdigde vertalingen zijn wat duurder dan een standaard vertaling. U kunt daarom het beste eerst nagaan bij de betreffende instantie of een beëdigde vertaling noodzakelijk is. Voorbeelden van particuliere documenten die beëdigd moeten worden vertaald, zijn o.a.: geboorteakte, diploma, rijbewijs, huwelijksakte, verklaring omtrent gedrag, IND-aanvraag, hypotheekakte, testament, enz.

Ook voor vertalingen, die vallen onder ISO-certificering kunt u bij Zweeds vertaalbureau Aabévé terecht. Daarnaast hebben onze vertalers vaak bepaalde specialisaties voor vakgebieden door hun achtergrond of interesse(s). Wij hebben al vele teksten vertaald voor diverse vakgebieden, waaronder administratief, financieel, ict, juridisch, medisch en technisch. En of het nu gaat om Zweeds Nederlands vertalen of om Zweeds Engels vertalen. Er is altijd een deskundige vertaler Nederlands Zweeds die u verder kan helpen.

Vertalen Zweeds

Bij de communicatie tussen twee partijen vormen (geschreven) woorden de basis. Voor een vlekkeloze communicatie is het dan ook van belang dat de juiste woorden gebruikt worden. Zeker als beide partijen een andere taal spreken is een goede woordkeuze extra belangrijk. Wilt u als Nederlandse ondernemer zakendoen op de Zweedse markt? Laat de professionele vertalers van Aabévé u dan helpen met vertalen Zweeds van de schriftelijke communicatie met uw zakenrelatie(s). Wij hebben inmiddels bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche.

Een correcte vertaling van Zweedse documenten is van essentieel belang. U wilt immers voorkomen dat door een onjuiste vertaling een verkeerde boodschap wordt afgegeven. Gelukkig staan onze vertalers voor u klaar om u verder te helpen. Van Nederlands Zweeds vertalen tot Zweeds Nederlands vertalen; onze professionals kunnen het allemaal.

Zweeds vertaalbureau voor Nederlands Zweeds, Zweeds Nederlands en meer

De Zweedse markt is heel anders dan de Nederlandse markt. Wij helpen Nederlandse ondernemers, die de Zweedse markt willen veroveren dan ook graag verder. Een goede vertaling kan een groot verschil maken voor de band met uw zakenrelaties. Wij begrijpen dat als geen ander en zullen daarom enkel kwalitatief hoogwaardige vertalingen leveren.

Vanzelfsprekend vertalen wij niet alleen voor ondernemers. Ook particulieren die (beëdigde) vertalingen nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Bij Zweeds vertaalbureau Aabévé kunnen wij documenten van het Zweeds vertalen naar het Nederlands of omgekeerd. Maar ook Engels Zweeds vertalen of Zweeds Engels vertalen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan voor een kwalitatief hoogstaande vertaling tegen een scherpe prijs.

Voorbeelden vakgebieden Zweeds vertaalbureau: 

 • Automotive
 • Chemisch
 • Juridisch
 • Medisch
 • Overheid
 • Technisch
 • Wetenschap

 

 • Architectuur
 • Bouw
 • Dienstverlening
 • Energie
 • Financiën
 • ICT
 • Grafisch
 • Accountancy
 • Horeca
 • Marketing
 • Toerisme
 • Transport
 • Verzekeringen
 • Webdesign

Niet alleen ervaren vertalers, maar ook AI-vertalingen

Artificial Intelligence (AI) heeft de taalindustrie drastisch veranderd en heeft geleid tot een revolutie in vertaaltechnologie. Met de opkomst van geavanceerde machine learning-algoritmen en neurale netwerken kunnen AI-vertaalsystemen nu steeds betere vertalingen produceren. Deze systemen hebben het vermogen om enorme hoeveelheden tekst te analyseren en te begrijpen, waardoor ze snel en efficiënt vertalingen kunnen genereren.

Hoewel AI-vertalingen zeker voordelen bieden, zoals snelheid en kostenbesparing, hebben ze nog steeds beperkingen. Ze kunnen moeite hebben met het begrijpen van context, culturele nuances en specifieke vakterminologie. Daarom is het vaak nog steeds noodzakelijk om menselijke vertalers in te schakelen voor complexe of gevoelige vertaalprojecten of om AI-vertalingen te controleren en reviseren.

Bij Aabévé Vertaalbureau kunt u kiezen uit een aantal opties voor uw vertalingen en ook AI-vertalingen behoren daarbij. Onze opties zijn:

 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler
 • Vertaling door een professionele en ervaren vertaler met controle en revisie door 2e vertaler (deze optie valt onder de ISO-certificering)
 • Beëdigde vertalingen in vele talencombinaties
 • AI-vertaling
 • AI-vertaling met revisie door een ervaren vertaler
 • AI-transcriptie van audiobestanden

AI-vertalingen zijn extreem voordelig (€ 0,02 per woord, exclusief BTW) en worden supersnel geleverd. Voor aI-vertalingen met revisie door een vertaler is de levertijd uiteraard wat langer.

Vrijblijvende offerte van Zweeds vertaalbureau

Heeft u Zweedse vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact op met Zweeds vertaalbureau Aabévé voor een vrijblijvende offerte. Onze accountmanagers staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 – 82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van onze aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Niet alleen Zweeds vertaalbureau, maar ook o.a.:

Fins vertaalbureau
Lets vertaalbureau
Litouws vertaalbureau