024-82 00 778 info@aabeve.nl

Zweeds vertaalbureau

  • native vertalers Zweeds
  • beëdigde vertaling Zweeds
  • professioneel vertaalbureau Zweeds
  • ISO-gecertificeerd

zweeds-vertaalbureau-foto1

36+  jaren ervaring

200+ talencombinaties

600+ ervaren vertalers

5 sterren op Trustpilot

Zweeds vertaalbureau met ervaring

Ook voor Zweeds vertalen bent u bij Zweeds vertaalbureau Aabévé aan het juiste adres. Een accurate vertaling van Nederlands naar Zweeds of Zweeds naar Nederlands is essentieel. Dit komt doordat de taal verschillende toonaccenten heeft.

Zweeds vertaalbureau Aabévé is al bijna 40 jaren actief in de vertaalbranche en beschikt dus over een zeer ruime ervaring. Wilt u een geheel vrijblijvende offerte aanvragen voor uw vertaling vanuit of naar het Zweeds? Mail ons dan het aantal woorden of stuur de documenten mee zodat wij de woorden voor u kunnen tellen. U kunt ook gebruik maken van onze aanvraagmodule. Natuurlijk kunt u ons ook bellen via 024-8200778.

Professioneel Zweeds vertaalbureau

Vertalen Nederlands Zweeds of Zweeds Nederlands? Als u Zweden wilt veroveren met uw producten of diensten, moet u goed op uw communicatie letten. Er heersen in Zweden op communicatief vlak namelijk andere gewoonten dan in Nederland. U kunt dus maar beter professioneel Zweeds vertaalbureau Aabévé inschakelen.

Zo zullen Zweedse bedrijven van alles over u willen weten. Maar ze zullen (zeker in het begin) vrij weinig loslaten over zichzelf. Zorg er daarom voor dat u het nodige weet over Zweden en de Zweedse cultuur. Een open opstelling en een goede voorbereiding is hierbij van groot belang.

Net als wij Nederlanders spreken de meeste Zweden uitstekend Engels. Uiteraard houden onze professionele vertalers Zweeds Nederlands ook rekening met deze Zweedse gewoonten in de vertalingen.

Zweeds vertaalbureau voor Zweeds vertalen

Kwaliteit

Op elke vertaling verstrekken wij kwaliteitsgarantie. U bent dus altijd verzekerd van een perfect verzorgd eindresultaat, wat uw vertaalopdracht ook is.

Wij voorzien u graag vooraf van een heldere prijsindicatie voor uw vertaling, zodat u achteraf niet voor onaangename verrassingen komt te staan.

Vertalen

Als u een zakendeal heeft gemaakt in Zweden is het te verwachten, dat overeenkomsten, documentatie en e-mailcorrespondentie in het Zweeds aan u worden toegezonden.

Aabévé Vertaalbureau is dan voor u de aangewezen partner voor uw vertaalwerk. Dat doen wij al bijna 40 jaren snel en goed.

Correspondentie

Voor uw Zweedse partner is het vanzelfsprekend, dat correspondentie aan u wordt toegezonden in het Zweeds. Van u verwacht men omgekeerd geen Nederlandstalige correspondentie.

Het is dus aan te bevelen om uw brieven en e-mailcorrespondentie naar het Zweeds te laten vertalen om een goede band op te bouwen en uw entree op de Zweedse markt tot een succes te maken.

Vrijblijvende offerte van Zweeds vertaalbureau

Voor een vrijblijvende offerte van Zweeds vertaalbureau Aabévé kunt u gebruik maken van de aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. U mag het woordenaantal en/of de documenten ook rechtstreeks naar ons mailen. Bestanden, die te groot zijn, kunt u verzenden via WeTransfer.

Gecertificeerd Zweeds vertaalbureau

Uiteraard kunt u ook omgekeerd, voor een vertaling Zweeds Engels, bij ons terecht. Veel internationale bedrijven geven vaak de voorkeur aan een Engelse vertaling in plaats van een Nederlandse. Gelukkig zijn we bij Zweeds vertaalbureau Aabévé van alle markten thuis en kunnen wij u helpen met vertalingen in meer dan 200 talencombinaties. Zweeds vertaalbureau Aabévé is bovendien ISO-gecertificeerd.

zweeds vertaalbureau-foto2

Zweeds vertaalbureau met ruime ervaring

Vertalen Engels Zweeds? De deskundige vertalers van Zweeds vertaalbureau Aabévé helpen u graag verder! Engels is een van de meest gesproken talen ter wereld. De landen waar Engels wordt gesproken als moedertaal behoren tot de meest gevestigde landen op de planeet. Te beginnen met de Verenigde Staten van Amerika, Verenigd Koninkrijk, Australië, Canada, Zweden, enzovoort.

De Zweedse taal wordt wereldwijd daarentegen een stuk minder gesproken. Zweeds wordt de laatste tijd door een groeiend aantal mensen over de hele wereld ontdekt. De economische uitwisseling en ook migratie hebben hier mee te maken.

Video Zweeds vertaalbureau

Op heel veel pagina’s op deze website treft u informatieve video’s aan. Deze video’s hebben een lengte van ongeveer 60 seconden, waardoor u heel snel extra informatie krijgt over het onderwerp dat op de betreffende pagina wordt behandeld. Uiteraard kan een video van 1 minuut niet allesomvattend zijn. 

zweeds vertalen-foto2

Zweeds vertaalbureau voor alle documenten

De Zweedse taal stamt af van de taal van de Vikingen. Maar de taal evolueerde en kreeg toevoegingen van de Duitse, Latijnse en zelfs Nederlandse taal. Tegenwoordig leent de Zweedse taal steeds meer woorden uit het Engels. In de Zweedse taal zijn toonaccenten erg belangrijk. Ze zijn zelfs zo belangrijk in de Zweedse taal, dat als men de verkeerde toon gebruikt, de betekenis van het woord totaal anders is.

Een vertaler kan ongeveer 2.000 woorden per dag vertalen. Het is dus verstandig om niet tot het laatste moment te wachten met het indienen van een aanvraag. U kunt bij Zweeds vertaalbureau Aabévé voor verschillende soorten vertalingen terecht, waaronder beëdigde vertalingen

 

Zweeds vertaalbureau voor beëdigde vertalingen

Voor officiële documenten als huwelijksakten, IND-aanvragen, hypotheekakten, diploma’s enzovoort is vaak een beëdigde vertaler Nederlands Zweeds nodig, om uw document dezelfde rechtsgeldigheid te geven in zowel Zweden als in Nederland. Bij Zweeds vertaalbureau Aabévé helpen wij u daar graag mee. Beëdigde vertalingen zijn wat duurder dan een standaard vertaling. U kunt daarom het beste eerst nagaan bij de betreffende instantie of een beëdigde vertaling noodzakelijk is. Voorbeelden van particuliere documenten die beëdigd moeten worden vertaald, zijn o.a.: geboorteakte, diploma, rijbewijs, huwelijksakte, verklaring omtrent gedrag, IND-aanvraag, hypotheekakte, testament, enz.

Ook voor vertalingen, die vallen onder ISO-certificering kunt u bij Zweeds vertaalbureau Aabévé terecht. Daarnaast hebben onze vertalers vaak bepaalde specialisaties voor vakgebieden door hun achtergrond of interesse(s). Wij hebben al vele teksten vertaald voor diverse vakgebieden, waaronder administratief, financieel, ict, juridisch, medisch en technisch. En of het nu gaat om Zweeds Nederlands vertalen of om Zweeds Engels vertalen. Er is altijd een deskundige vertaler Nederlands Zweeds die u verder kan helpen.

Voorbeelden vakgebieden Zweeds vertaalbureau:

(klik op de foto’s om de vakgebieden te bekijken)

Zweeds vertalen-vakgebieden foto1

Automotive

Chemisch

Juridisch

Medisch

Overheid

Technisch

Wetenschap

Zweeds vertalen-vakgebieden foto2

Accountancy

Dienstverlening

Horeca

Marketing

Toerisme

Transport

Verzekering

Zweeds vertalen-vakgebieden foto3

Architectuur

Bouw

Dienstverlening

Energie

Financiën

Grafisch

ICT

Ervaren Zweeds vertaalbureau

Bij de communicatie tussen twee partijen vormen (geschreven) woorden de basis. Voor een vlekkeloze communicatie is het dan ook van belang dat de juiste woorden gebruikt worden. Zeker als beide partijen een andere taal spreken is een goede woordkeuze extra belangrijk. Wilt u als Nederlandse ondernemer zakendoen op de Zweedse markt? Laat de professionele vertalers van Zweeds vertaalbureau Aabévé u dan helpen in de schriftelijke communicatie met uw zakenrelatie(s). Wij hebben inmiddels bijna 40 jaren ervaring in de vertaalbranche.

Een correcte vertaling van Zweedse documenten is van essentieel belang. U wilt immers voorkomen dat door een onjuiste vertaling een verkeerde boodschap wordt afgegeven. Gelukkig staan onze vertalers voor u klaar om u verder te helpen. Van Nederlands Zweeds vertalen tot Zweeds Nederlands vertalen; onze professionals kunnen het allemaal.

Zweeds vertaalbureau voor Nederlands Zweeds, Zweeds Nederlands en meer

De Zweedse markt is heel anders dan de Nederlandse markt. Wij helpen Nederlandse ondernemers die de Zweedse markt willen veroveren dan ook graag verder. Een goede vertaling kan een groot verschil maken voor de band met uw zakenrelaties. Wij begrijpen dat als geen ander en zullen daarom enkel kwalitatief hoogwaardige vertalingen leveren.

Vanzelfsprekend vertalen wij niet alleen voor ondernemers. Ook particulieren die (beëdigde) vertalingen nodig hebben, kunnen bij ons terecht. Bij Zweeds vertaalbureau Aabévé kunnen wij documenten van het Zweeds vertalen naar het Nederlands of omgekeerd. Maar ook Engels Zweeds vertalen of Zweeds Engels vertalen behoort tot de mogelijkheden. Wilt u weten we voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct vrijblijvend een offerte aan voor een kwalitatief hoogstaande vertaling tegen een scherpe prijs.

Vrijblijvende offerte van Zweeds vertaalbureau

Heeft u Zweedse vertalingen nodig? Neem vandaag nog contact op met Zweeds vertaalbureau Aabévé voor een vrijblijvende offerte. Onze accountmanagers team staan klaar om al uw vragen te beantwoorden en u een nauwkeurige offerte te geven op basis van uw behoeften. U kunt ons telefonisch bereiken via 024 -82 00 778 of een mail sturen. U kunt ook onze pagina  klantenreacties bekijken om te zien wat onze klanten over onze dienstverlening schrijven. Trustpilot geeft ons het predikaat 5-sterren vertaalbureau!

Een vrijblijvende offerte kunt u aanvragen door gebruik te maken van onze aanvraagmodule door op onderstaande button te klikken. U mag uw aanvraag ook rechtstreeks aan ons mailen. Weet u het aantal woorden niet, dan kunt u het document of de documenten toevoegen en tellen wij de woorden. Als de documenten te groot zijn om te mailen, kunt u ze via WeTransfer aan ons verzenden. Ook dan gaat de verzending via een beveiligde verbinding.

Vertrouwelijk

Documenten, die u naar ons mailt om het aantal woorden te tellen, worden door ons volstrekt vertrouwelijk behandeld. Wilt u liever gebruik maken van uw eigen geheimhoudingsverklaring, dan kunt u die aan ons mailen en ontvangt u deze ondertekend retour. Met bijna 40 jaren ervaring staan wij garant voor topvertalingen met kwaliteitsgarantie. Hoe wij omgaan met uw persoonlijke gegevens kunt u lezen in onze privacyverklaring.

Niet alleen Zweeds vertaalbureau, maar ook o.a.:

Fins vertaalbureau
Lets vertaalbureau
Litouws vertaalbureau

Aabévé Vertaalbureau,

als het goed moet zijn!

*****

Klantenwaardering op Trustpilot:

4,8 uit 5 (of 9,6 uit 10)